הומור שחור-מצחיק?

יפעת 1 2

New member
הומור שחור-מצחיק?

מי שרגיש מדי להומור שחור על אפילפסיה -שלא יקרא-אני לא רוצה לפגוע באף אחד. סתם רציתי לשמוע את דעתכם בנושא. יש האומרים,שבאפילפסיה יש מקום להומור. דוגמא: כשסיימתי תיכון החברים שלי בכיתה נתנו בספר מחזור שם של שיר שמתאים לו. אצלי-כולם היו פה אחד-השיר הידוע של שב''ק ס'-נופל וקם. או,שכשיצאתי לשנת שירות עם הגרעין שלי-לכבוד פתיחת השנה הכנו לכולם חולצות שלכל אחד יש עיוות של שם של סרט-ועל החולצה מודפס יפה-יפעת -''נערה בהתקפה''... ולא חסרות עוד בדיחות. ולהגיד לכם את האמת? זה דווקא הצחיק אותי... לא יודעת למה. אולי זו דרך התמודדות,או סתם שיעשע אותי בצורה תמוהה אני חושבת. מה אתם חושבים? אותכם זה יכול להצחיק? נתקלתם בזה פעם? מעליב?מקומם? בקיצור ולעניין- כמה רוע אפשר לבלוע?...(אמירה צינית-אני לא באמת מתכוונת לרוע...) לילה טוב.

ufo11

New member
כמו כל דבר כמעט בחיים...

גם הומור שחור הוא דבר מאוד אינדיוידואלי... יתר על כן, ישנם אנשים שמסוגלים "לסבול" הומור שחור עד רמה מסויימת. בגבול הטעם הטוב... האם זה יכול להצחיק?שוב, תלוי איך, מתי, באיזו סיטואציה...מי האנשים... מעליב? לפעמים זה עשוי להיות חסר טאקט. מקומם? לא נראה לי. יש אנשים שלא מבינים מה זה בכלל אפילפסיה, שחבל להוציא עליהם את האנרגיות ולהראות שאנחנו מתקוממים על זה.

למעלה