הומופובים נמאסתם!

POET-

New member
הומופובים נמאסתם!

די די כבר! לא נמאס לכם להעליב את ``קהילת ההומואים בישראל``?! משעמם לכם בחיים? צריכים ריגוש? מה הקטע? איזו צביעות מבחילה! מדברים פה על מוזיקה מצויינת- רוק שבד``כ שמה דגש על מילים על אנושיות על הומניזם אתם כמעריצים נלהבים מדברים בשבחה אבל אז כשזה אתם האדם מאחורי מסך המחשב, אתם מראים באמת את הפנים המגעילות שלכם הצביעות נשפכת ממכם כמו הדם במדינה הדפוקה שלנו! כרוקרית מושבעת אתם גורמים לי להתבייש! דווקא בפורום הזה ציפיתי לאנשים עם אנושיות תמימה... כמה טעיתי...

Alexi Laiho

New member
מממ

דווקא מהחדר זה ציפית לאנושיות ?.. תמצאי יותר אנושיות בפורום ``נאצים`` ובכל מקרה לדעתי הומו זה קללה ... אותי זה מגעיל ואם אותך לא זה בעיה שלך ..

ושוב הכללות

לא כולם כאלה אני סטרייטית ועדיין הולכת למצעד.... אני סטרייטית והייתי באגודה ותרמתי להם אפילו 5 ש``ח לוילונות שהם רצו לקנות שלא יצחקו עליהם השכנים יותר.... לא להכליל בבקשה!!!

POET-

New member
לא אל תעליב אותי! בבקשה...

זה לא היה נאום! וגם אין לי שום מטרה להניא אותך מהנטיה ההומופובית שלך או של מישהו מכם! רק הבעתי את החלחלה שזה מעביר בי! הפניה שלי הייתה להומופובים בפורום ולא הייתה לי שום כוונה להכליל. לכןכלפי אלו מכם שהבינו את דבריי כהכללה כלפי הפורום כולו אני מתנצלת לא היתה לי שום כוונה להישמע כך. ועוד דבר אחרון...ALEXI LAIHO; התגובה הטיפשית שלך מעידה על חוסר ביכולת הביטוי שלך... אני אסלח ל``אמא טבע`` שבראה אותך כולנו מרכינים ראש...

למעלה