הומופוביה משטרתית

parker4

New member
הומופוביה משטרתית

הורים יקרים , אנשים ליפני שנה וחצי הוציאו אותו 4 שוטרים מהארון. בימים אלו מתגלגלת תביעה גדולה נגד משטרת ישראל על הוצאתי מהארון . כמו כן הומואים רבים נתקפים ע"י שוטרים פיזית ומילולית מידי יום. ביום שבת הקרוב ממקים הפגנה גדולה ממול השעון ביפו ( ליד תחנת המשטרה ) נגד הומופוביה משטרתית , ואנחנו נראה להם שם מזה אוחצות גאות שיודעים להילחם על הזכויות שלנו לחיות בשקט . בבקשה בואו בשעה 20:30 מוצאי שבת הקרובה מליאור לוי . 064887789 אני לא ממארגני ההפגנה , אבל אשמח אם לא ימחקו תמספר שלי כי זה חשוב לכולנו בבקשה . בוא ניסע ביחד אם זה אפשרי

הערב ב 20:30 !!!!

מי מגיע/ה? הנה עוד עדות: ..."נ', צעיר בן 25 שבילה אמש במסיבת ליין ה-FFF בגני התערוכה, טוען כי שוטרים היכו אותו כאשר יצא מהמקום. לדבריו, החיכוכים עם השוטרים החלו כבר בכניסה למסיבה, כאשר שוטרים מתחנת מרחב ירקון, שביצעו בדיקות סמים שגרתיות במקום, החלו להתגרות בו עקב נטיותיו המיניות, לטענתו. לטענת נוכחים במקום, השוטרים החלו לקרוא קריאות גנאי לעבר הצעירים המתגודדים בכניסה, ואף היכו אחד מהם. "הם צעקו עלינו שאנחנו הומואים מזדיינים", אמרו. כאשר התעמת עמם הצעיר וביקש את שמותיהם, קיללו אותו השוטרים, ואחד מהם אף חבט בו."... "

Freeda

New member
יש דרך לטפל בשוטרים ../images/Emo13.gif

ראיתי שוטר שחרג מסמכותו ותפקידו (ערך אמבוש למתן רפורטים על חניה במקום להתריע). ניגשתי אליו בחיוך, הוצאתי פנקס ועט והתחלתי, בלי מילים, לרשום את פרטיו ופרטי מקום האירוע. הוא הסתובב וברח (בהליכה מהירה לשמור על כבודו) כמו מוכה ברק. שוטרים גיבורים אל מול דיבורים. הם מפחדים פחד מוות מיודעי כתוב .... זה לא רק מועיל - זה אפילו כייפי
חיבוקים יערה

Freeda

New member
יש דרך לטפל בשוטרים ../images/Emo13.gif

ראיתי שוטר שחרג מסמכותו ותפקידו (ערך אמבוש למתן רפורטים על חניה במקום להתריע). ניגשתי אליו בחיוך, הוצאתי פנקס ועט והתחלתי, בלי מילים, לרשום את פרטיו (מופיעים על תג השוטר שעל חולצתו) ופרטי מקום האירוע. הוא הסתובב וברח (בהליכה מהירה לשמור על כבודו) כמו מוכה ברק. שוטרים גיבורים אל מול דיבורים. הם מפחדים פחד מוות מיודעי כתוב .... זה לא רק מועיל - זה אפילו כייפי
חיבוקים יערה

../images/Emo45.gif על היוזמה וברוכה הבאה

מוטב מאוחר מאשר בלה בלה בלה, נכון? אז יופי שאת פה ויופי שיש מישהי בקבוצת גיל קרובה לשלי... בפורום הרבה פעמים אני מרגישה כמו הדודה מאמריקה (משום מה הגיל יוצר קונוטציה של דודה... אז איתך אפשר כבר ליצור ממש קבוצה...מותר?)

Freeda

New member
חיבוקים כתשובה ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

אוהבת קבוצות
ה"בעיה" של נשים טרנסג'נדריות היא היותן בו זמנית בשני גילים - הגיל הביולוגי המאפיין בעצם את המיגדר השגוי (מיגדר ה"תיכנות"), והגיל הנשי שהוא, בערך, 12 (גיל הקפאת המיגדר הנשי) ועוד מספר השנים במעבר המודע למיגדר הנכון. אצלי - 26, כמחצית מהגיל הביולוגי. אז מותר להתייחס אלי כאל "דודה", אבל נורא ילדותית
, וכך טוב לי ושמח לי עם כל קשת הגילים בקהילה
חיבוקים
יערה

למעלה