הומופאת/ית

הומופאת/ית

שלום, אני גרה באיזור מסויים בארץ ומחפש הומופאתית מהאיזור שלי. איך אני יכולה לדעת מי טובה ומי לא? מהיכן ניתן לקבל המלצות? מה אני אמורה לדעת לשאול הומופאתית שאני מגיעה אליה לייעוץ? תודה!

אני עובד עם הומאופתית מצויינת

יש לה קליניקה בשני מקומות בארץ בזכרון יעקב וברמת גן. היא בעלת נסיון של שנים. וגם נסיון נרחב בעוד כמה תחומים משלימים. אם תרצי אוכל לתת לך את הטלפון שלה במסרים. רק בריאות

איך אפשר לדעת....?

כמו בכל מקצוע אחר- מתקשרים, שואלים, מדברים קצת, פורסים את הבעיה בטלפון ולפי זה מקבלים תחושה ראשונית. לא צריך לקבוע פגישה מיד, אפשר לקחת זמן למחשבה. רצוי לבדוק ברשימת ההומאופתים של האגודה - ברשימה זאת נמצאים רק הומאופתים שעברו את דרישות הסף של האגודה, כך שהם מאושרים מבחינת הכשרתם והאורינטציה המקצועית שלהם. מה לשאול את ההומאופת- 1. אם הוא הומאופת קלאסי או אחר? 2.כמה שנות ותק/ניסיון יש לו? 3. לשמוע התיחסות ראשונית לבעיה אותה את מביאה לטיפול. ולסיום-הנה מאמר שכתבתי בנושא-איך בוחרים הומאופת כל טוב עירית

ועוד שאלה:

מצאתי באתר האגודה שתיים בעירי. אחת מהן- רק השם שלה, ואחת עם תואר ד"ר ועוד כל מיני אותיות לועזיות.האם זה אומר שהיא יותר טובה, או יותר יקרה? תודה!

תשובה

תואר ד"ר-MD אומר שהיא גם רופאה. בד"כ זה מעיד על מחיר יקר יותר. לא בהכרח על מטפלת טובה יותר. RcHom זה התואר של הומאופת שלמד בבי"ס מאושר. אני מציעה לך להתקשר לשתיהן ולשוחח איתן ולחזור אל זו שתרגישי איתה יותר נוח. את יכולה לשלוח לי מסר אישי אם תרצי להתייעץ לפני שאת מחליטה. כל טוב עירית

את שלנו מצאנו דרך מטופלים שהמליצו

במקרה שמענו סיפורים של הצלחות בטיפולים שלה , לדוגמא:טיפול במצב של שכול (אישה שאיבדה את בעלה) גם בבעיות עור חמורות (קרובת משפחה שלי ששמעה דרך מטופלת אחרת עליה) ואנחנו כבר סיפרנו לחברים את ההצלחות אצלנו ויש אפילו משפחה שלמה שהגיע אליה

למעלה