הומואים קדושים

הומואים קדושים

להלן דעתי בנושא ההומואים הדתיים בהקשר להודעות שקראתי.אני חושב ובטוח שבחיי הגייז אין כלום מלבד אהבה שתלויה בדבר .שזה אומר שאין תכלית בחיים האלה ולכן דעתי שאף אם הייתי יכול לצאת מהארון לא הייתי עושה זאת כי בסופו של דבר אגיע למצב של ריקנות וכשימאס לי מהמין, וזה קורה בשלב מסוים,ארגיש חרא.לכן בעצם היותינו הומואים דתיים אנו מרגישים אולי זבל אבל אנו קדושים כי יש בנו משהו אחר.1חלקנו לא חודרים וזה כשלעצמו דבר שונה.2.אנחנו בארון=מים גנובים ימתקו.3.אנחנו נתחתן בסופו של דבר ונביא לעולם ילדים.אז נכון שלמרות שנהיה נשואים נחפש גברים מהצד אבל נמות עם תכלית.מה יוצא לסיכום:שאולי נרגיש טיפה יותר טוב במצבינו ונכיר חברים כמונו (גם חרדים)ונפתח לעצמינו קהילה עצמית להנאות ולפורקן.עוד דבר רציתי לומר שכשאני יתחתן ואם הילד שלי יבוא באיזה יום ויגיד לי אבא אני הומו ואני יוצא מהארון אני יקח אותו לצד ויגיד לו -גם אני!אבל אם הייתי יוצא מהארון היית היום בתוך קונדום.אז תתגבר ותסבול בשקט.אנא הגיבו בי

mohini

New member
מה לגבי האישה איתה תתחתן

אתה חושב שתאהב אותה ותיתן לה את כל מה שהיא זקוקה? מה היא אמורה להרגיש אם בן זוגה מגיע לפורקן מיני רק מזה שהוא מפנטז עליה בתור גבר. מה היא צריכה להגיד שבן זוגה בוגד בה מהצד? מה היא נענשה שהיא צריכה לחיות חיי שקר ומרמה. נישואים צרכים לבוא מהסכמה.

אתה צודק ב100%

אין לי מה לענות על זה .זה משגע אותי באמת.רק אני ישתדל כמה שיותר שהיא תאהב אותי.אבל מסכים איתך שלעולם לא אתן לה את מה שאדם שאוהב יכול לתת-עצוב.

וסטרייטים לא בוגדים מהצד?

ולא מפנטזים על אישה אחרת, יפה יותר, בעת תינוי האהבים? בשביל זה לשנות את ההלכה?

סבבב

New member
אף אחד לא משנה את ההלכה...

ואם סטרייטים בוגדים - אז זה בסדר? מה הקשר? לשום בגידה אין תירוץ והיא אסורה בכל מקרה!!!!!!! השאלה היא האם בשביל לרצות את החברה או את עצמי (להביא ילד), מותר לי לאמלל אישה שתחיה בשקר ולא תזכה לסיפוק המיני לה היא ראויה? זה בסדר? האם במקרה כזה לא עוברים על ההלכה שמחייבת את הגבר לספק את האישה ולענג אותה?

BabyBoy1

New member
../images/Emo45.gif

כמובן אבל אם האישה מודעת לעצם היותך הומו, ומקבלת את זה..(מסיבותה שלה..) אז זה כבר מצב שונה.

למעלה