הומואים דתיים

שמפו10

New member
הומואים דתיים

ראיתי לאחרונה שיש דתיים והם בעצמם הומואים אז יש לי שאלה איך זה יכול להיות? והאם הם מאמינים באלוהים?

כן

אתה מזכיר לי סיפור שכתבתי על כך עבודה, ובסביבות מאי באמצע השביתה של הסטודנטים ישבנו אני ושתי השותפות שלי לעבודה בחדרה של אחת מהן, ופתאום קרה משהו בסגנון שאתה מעלה. איך זה יכול להיות? שאלה. ואני עניתי עובדה שיש כאלו. אבל שוב איך זה יכול להיות היא הקשתה אז היום לאחר הראיונות אוכל לומר לך שני דברים יש כאלו שמגדירים עצמם דתיים ונשארים דתיים גם לאחר וגם על אף נטייתם המינית ויש כאלו שעוזבים את העולם הדתי. מי שלא עוזב את עולפם הדת מאמין אמונה שלמה באלוהים והוא יודע שאלוהים יצר אותו ככזה ולכן הם מבינים שהם אנוסים ולא יכולים לקיים המצווה המסויימתצ בדיוק כמו שדתי אחר לא יכול לקיים תרי"ג מצוות במלואן. בנוסף חלקם מפרשים את האיסור כאיסור חדירה.

marik

New member
בדיוק - והשלמה....

האיסור התנכי לא מדבר על אהבה בין שני גברים אלא על יחסי מין מלאים הכוללים חדירה. ומפה שישנם הומואים דתיים שנמנעים מחדירות. וכך בעצם, יכולים לשמור על שני העולמות בשלווה. עוד פרטים תוכל לקבל מהמקור עצמו - פורום הומואים דתיים כאן בתפוז.

שמפו10

New member
2 שאלות

האם ההומואים הדתיים מאוננים?(שופכים זרע לשווא) ובקשר לחדירות יש כאן שמהו לא מובן כי נניח אני מכניס אישה להריון החדרתי לה, לא?

marik

New member
ברור שכן

ברור שהומואים מאוננים. תלוי מי. אי אפשר להכליל.... אבל הרבה מהם כן מאוננים. חלקם מאוננים, מגיעים לאורגזמה אבל חוסמים ע"י הפעלת לחץ את צינורית הזרע, בתחתית איבר המין (קרוב לאשכים) ובכך מונעים את יציאת הזרע ושפיכתו לשווא. ולגבי הכנסת אישה להריון - זה מותר ולהיפך - זו מצווה. אין פה איסור או משהו. האיסור למין אנאלי הכולל חדירות - תקף ל-2 גברים. לא לגבר ואישה. אולי חשבת שמין אנאלי הוא מין הכולל חדירה - אבל הכוונה היתה ליחסים בהם גבר חודר לעכוזו של גבר אחר. מין אנאלי הוא מין בישבן. סטרייטים שמקיימים יחסי חדירה לואגיינה, מקיימים יחסי מין ואגינלים. תקרא את כל סוגי יחסי המין הקיימים, באתר שפרסמתי קודם לכם בשרשור. כתוב שם בדיוק מה זה יחסי מין אוראלים, אנאלים, רקטלים, וגינלים, וכו...

שמפו10

New member
אתה מאמין באלוהים ובדת היהודית?והאם אתה הומו?

(אתה לא חייב לענות על זה)

marik

New member
אמונה זה עניין מורכב אצלי

מאמין באלוהים??.... אהמ.... כן. בדת היהודית - כן. אני יהודי לא? הומו - זה בטוח כן. הומו חילוני לגמריי.

דאנטה123

New member
משהו קטן וחשוב

רק רציתי להזכיר שלחסום את השפיכה בעזרת לחץ על צינורית הזרע זה דבר לא כל-כך בריא, שיכול להוביל לבעיות בתפקוד אברי המין בעתיד. לעוד מידע על אוננות: www.jackinworld.com

marik

New member
מסכים בהחלט

אבל הם לא יודעים את זה, כי אין להם חינוך מיני. והמצווה יותר חשובה בעיניהם.

yoni253

New member
לפי התורה - "אלוהים לא שונא הומואים אלא את...

אלא שמקיימים יחסי מין"("חוטאים") (בגלל זה יש אמונה אצל החרדים/דתיים שאלוהים לא שונא גנבים,הוא שונא את הגניבה.....כאילו הם מאמינים שאלוהים ברא בך משהו שאתה יכול להשתנות ואם תרצה להפסיק לגנוב אתה תצליח ואתה תרצה להיות סטייריט אתה תצליח,זה כאילו האמונה של החרדים/דתיים)

רסקול

New member
השאלה שלך קצת בעייתית

להיות הומו אינו בחירה, בניגוד למה שחשבו בשנות השמונים המצחיקות שזו "העדפה מינית" כאילו אתה קם בבוקר ובוחר להעדיף בחור על בחורה, או בניגוד לסדרה הישראלית המצחיקה עוד יותר בשם "פיק אפ" שם אדם [אולאירצ'יק הצעיר] בוחר אם לשכב עם גבר בבוקר ובערב הוא שוכב עם חברתו הטובה, עאלק. הוא "מסרב להיכנס למגירות" הוא פולט מדי פעם [אני מאשים את התסריטאי ההומו של הסדרה שגם מופיע שם לפעמים בתור האמרגן של אחות ההומו ואשת הטייס החתיך שמשגל כל בחורה פנויה ולא "מעדיף" בבוקר גבר ובערב דיילת. כך שלהיות הומו ומאמין איננו סתירה. הבעיה היא שלהיות הומו לקיים את מצוות הדת זו בעיה, וכמו שיהודים יודעים אלפי שנים, וכמו שמאריק הדגים לנו בהרחבה [עצירת שפיכת הזרע, אוננות הדדית, סקס אוראלי, חיכוך על פי הטבעת אבל בלי חדירה, טיפול לשוני בפי הטבעת אבל בלי חדירה, אני יכול לחשוב על עוד כמה אופציות מרגשות] אפשר לסובב את הלכות הדת כך שיתאימו גם להומואים. בינינו, מכיוון שבאתי מירושלים, ומכיוון שבילדותי ההומואית [התחלתי בגיל 13] הזדגזגתי עם הרבה חרדים, אני יודע באיזה עולם מלא חרדות וקשה הם חיים.

למעלה