הומואים בתנ"ך.

הומואים בתנ"ך.

ההסבר להימצאות ההומואים בחברה האנושית, לפי היהדות. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=788339 אשמח לקבל תגובות, סוקלות ותומכות כאחד. תגובות אינן תימחקנה, כל עוד אינן פוגעות בקהילה ההומו-לסבית.

סוריאל

New member
חנטריש

אין לי אף מילה טובה אחת לומר על ה"הסבר" המיותר הזה. ככלל אני משתדל להימנע מלהכנס לדיון מטאפיזיים (על נשמות, למשל). כולי תקווה שטענתך כי זהו הסבר "לפי היהדות" אינה אלא מעידת לשון. וכי מי שאינו סבור כך אינו יהודי? ה"יהדות" אינה מאמינה בדבר ואינה מסבירה דבר. יהודים, לעומת זאת, מאמינים בכל מיני דברים ומסבירים אותם בכל מיני צורות (וכבר אמר מי שאמר: שני יהודים = שלוש דעות).

טוהרtoar

New member
-היי יש פה גניבת זכויות יוצרים!

הדברים שכתבת הם כמעט העתק של הדברים שכתבתי אי-אז בעבר בד"ת לפרשת "בראשית" בפורום אתה מוזמן לדפדף אחורה[זה הרבה, אני יודע...] ולראות
. אני בשוק

יכול להיות שקראתי את זה משם? oO

אוסיף זכויות יוצרים.
אפשר קישור להודעה עצמה, כדי שאוכל לפרסם את ההודעה בבלוג?

טוהרtoar

New member
תודה רבה.חסכת לי עבודה.

נ.ב. אמנם הרעיונות אינם זהים אבל בעלי אותו כיוון/קו-מפתח

religious7

New member
רעיון נחמד....

אם כן, לפי "פירוש" זה, התורה אמורה לקבל/ להבין את הנטייה ההפוכה, לא כן?

dkey

New member
הומוסקסואליות כבר מזמן הפך לנושא

פוליטי שסוחרים בו פוליטיקאים חסרי לב ונשמה. בני אדם מהדרג הנחות ביותר.

jam19

New member
נחמד אבל...

אני קראתי איפשהו ש'זכר ונקבה ברא אותם' זה שאדם וחווה היו מחוברים איכשהו (משהו על קרום כמו ציפורן... אל תשאלו...) כנראה גב אל גב והם לא יכלו להתייחד עד שהקב"ה הפריד בינהם.... אני לא יודע על כוונות אחרות וזה נשמע (ואני מתנצל אם זה פוגע) כאילו מישהו ניסה בכוח למצוא הסבר על הומואים. זה די דחוק... שיהיה לכולנו המשך יומקסים ואני מקווה שלא נפגעים ממני... [email protected] לכל מי שרוצה....

למעלה