"הומואים בחרו במה שהם רוצים להיות"

אדורם1

New member
"הומואים בחרו במה שהם רוצים להיות"

שר הבינוי והשיכון אורי אריאל (הבית היהודי) התייחס להצעת החוק להשוואת הטבות המס לזוגות חד-מיניים ואמר ש"הומואים בחרו במה שהם רוצים להיות. כל אחד בוחר מה הוא רוצה לעשות". בעבר גם הוא התנגד לגיוסם של הומואים לצה"ל.

אז מעבר לכך שאני חולק על דעתו (כי אני לא בחרתי להיות כזה ובאמת שאני לא רוצה בזה) אני תוהה מה כ"כ איכפת לשר אריאל מה אני עושה בחיי הפרטיים.
נניח לצורך העניין שעניין הנטייה הוא מבחירה חופשית, מדוע אדם הבוחר לבלות את חייו עם גבר לא יגוייס לצה"ל?
מדוע זוג אחד יהנה מהטבות מס כי הם זוג "by the book" והזוג האחר לא?
דברים כאלה דוחפים יותר ויותר להונות את המערכת בכל שיטה שרק אפשר, כי אין שום סיבה שמישהו יצא עם הרגשה שהוא "פרייאר".

ובכלל, בתור שר בינוי ושיכון, אין לו דברים יותר מהותיים לעסוק בהם?
אולי הוא ישחרר את קרקעות המדינה מידי מקרקעי ישראל ויוביל להפחתת מחירי הדיור? אולי הוא יפשט את הליכי הבירוקרטיה בתכנון ובניה שמוציאה ליזמים את המיץ?

פורטי40

New member
זה מה שאמרו הדתיים במשך אלפי שנים

מרוב הדתות.
פרימיטיביות חשוכה, בורות משוועת

ריק בש

New member
אפשר להסתכל על חצי הכוס המלאה

רק לפני שנה הוא היה באותה סיעה כמו הכהניסט מיכאל בן ארי ועכשיו הוא כבר אומר שצריך לספק פתרונות לגברים הומואים לוודא שלא יופלו בפועל (אלא רק לא יוכרו רשמית). גם בעיתון בשבע שמייצג את התנועה הזו ראיתי דעה דומה של הרב אליעזר מלמד. אני חושב שזו לבדה התקדמות גדולה וגאולתם של ישראל באה קמעה קמעה.

מסכים איתך ריק בש...

זה מה שאני תמיד טוען, שלפחות יש מודעות ורצון טוב לפעול למען קהילת הלהט"ב
וכי הבית היהודי למעשה נגד נישואין חד מיניים שזה נוגד את דעת התורה ורוח ההלכה.
היו אמירות שלא היו צריכות להיאמר, אבל החשוב ביותר הוא מה יהיה בסופו של יום.

גם ישראל ביתינו הצביעה נגד...

נדחתה: הצעת חוק נגד אפליית להט"בים
התנגדותם של שרי הבית היהודי וישראל ביתנו בועדת השרים לחקיקה, הביאה לדחיית תיקון לחוקי האפלייה, "על רקע נטייה מינית"

זאב קם | 8/12/2013 15:13 הוסף תגובההדפס כתבהכתוב לעורךשלח לחבר
Share on facebook
Share on twitter
תגיות: ועדת שרים לחקיקה,אפלייה,להט"בים ועדת השרים לחקיקה דחתה היום (א') את הצעת החוק של ח"כ עפר שלח (יש עתיד), שביקשה להרחיב את החוקים נגד אפלייה, ולהחילם על להט"בים.

-אין הבנות: נדחתה הצבעה לזיכוי לזוגות חד מיניים

על פי ההצעה, החקיקה היתה אמורה להיכנס לתוקף באמצעות תיקון לחוק הפרשנות, לפיו בכל מקום מצעד הגאווה. ההצעה נפלה
מצעד הגאווה. ההצעה נפלה צילום: פלאש 90
שבו קיים בספר החוקים איסור על אפלייה, יתווספו המילים: "לרבות אפליה על רקע נטיה מינית או זהות מגדרית, בשים לב למטרות החיקוק".

בכך ביקשה הצעת החוק לעגן איסור על אפליית להט"בים באופן אוטומטי בכל החוקים העוסקים באיסור על אפליה, לרבות אפליה במקום העבודה, אפליה של תלמידים להט"בים במערכת החינוך, בהתאם לחוק זכויות התלמיד, ועוד.

הצעת החוק נדחתה על ידי הוועדה, לאחר שבהצבעה נרשם שוויון של חמישה שרים תומכים וחמישה מתנגדים. שני שרי הבית היהודי, אורבך ואריאל, ביחד עם שלושת שרי ישראל ביתנו, אהרונוביץ', לנדבר ושמיר, הצביעו נגד ההצעה. מנגד, שני שרי יש עתיד, פרי וגרמן, השרה לבני (התנועה) והשרים לבנת וארדן (ליכוד) הצביעו בעד.

במהלך הדיון הציע השר אורבך פשרה, לפיה יוסף גם איסור אפליה על רקע גיל ומקום מגורים, אך שרי יש עתיד דחו את היוזמה, ובעקבות כך נדחתה הצעת החוק.

דחיית הצעת החוק על הוועדה מגבירה את המתח בין סיעות הקואליציה, הבית היהודי ויש עתיד, שנמשך מהשבוע שעבר, אז טורפדה הצעת החוק של יש עתיד בנוגע לנקודות זיכוית לזוגות חד מיניים.

מוקדם יותר בדיון, דחתה ועדת השרים הצעה שביקשה להשוות את זכויותיהם של זוגות חד מיניים לגבי לקיחת משכנתה. ההצעה נפלה כמעט פה אחד לאחר שמשרד השיכון הבהיר כי קיים נוהל המונע אפלייה בנושא.

עם זאת, מגיש ההצעה, ח"כ דב חנין (חד"ש) אמר בתגובה כי אינו מסופק מהסבר משרד השיכון: "הגיע הזמן שהשוויון יוגדר ויטופל בחקיקה ראשית ולא בכל מיני נהלים חצי חבויים מתחת לשולחן או מסביב לו".

גנימדס

New member
התקדמות איטית ביותר

אבוי לנו שאנחנו מברכים על כך שנותנים לנו סטירה ולא מתעלמים מאתנו.
זהו לא המצב האידיאלי.

גנימדס

New member
הכעיס אותי מאד

הגעתי למסקנה שהוא מדובר מתוך רוע ליבו.
הפעם לשם שינו לא הדת אשמה.
זה האופי שלו. כמו בניזרי וכמו אלי ישי וכמו אנסטסיה מיכאלי. פשוט מדובר בבן אדם רע שרוצה לפגוע באחרים.

אין שום בחירה בנטיה מינית. זה משהו שקורה לאדם עם התבגרות . ל90-96 אחוז מהאוכלוסיה יש את המזל להוולד לנטיה המינית ה"נכונה". ל4-10 אחוז אין את הפריווילגיה הזו. אף אחד לא קם בבקר ואומר לעצמו "החיים קלים ונוחים מידי, אולי אסבך את הכל".

כי ברגע שמישהו קולט שהוא הומו /לסבית הכל מסתבך. השנאה העצמית גוברת (תודות לכם !!!) הסוד מבפנים מעכל את הנשמה, והפחד שמישהו יגלה אוכל אותך. בגלל זה הסיבה מספר אחת להתאבדות בני נוער היא נטיה מינית.

אף אחד לא רוצה לגדול ככה. אף אחד לא מתכנן להיות שונה כל חייו, ולהלחם על הזכות לאהוב, להלחם על האפשרות לגדל ילד, ולפעמים לסבל ניתוק של הסביבה . זה לא שווה את זה.

אם מישהו "בוחר "להיות שונה. הוא צובע שיער או עושה קעקוע. לא משנה את הנטיה המינית שלו לגמרי.

ואי אפשר לשכח את ההמלצה של אורי אראיל להיות נאמנים לטבע!

מי אמר שזה טוב להיות משהו טבעי?

עם שחי אלפיים שנה זה טבעי? ניסי יציאת מצרים היו דבר טבעי? הרב קוק הגדיר את העם היהודי כעם שחי מעל לטבע. איך טבעי הפך להיות המחמאה הכי גדולה ?

ואם נושא הטבעיות כל כך חשוב לאורי אריאל כדאי שידע שבטבע ישנן גם חיות וחרקים שמקיימים יחסים עם בני מינן. כמובן שאז הוא יטען שהחיות הן חיות ושאל לנו ללמוד מהן. ופתאם להיות טבעי ונורמטיבי לא יהפך להיות הדבר לו אורי כמה כל כך.

ככה זה עם הומפוביה. לפעמים אומרים שהיא נובעת מהטבע, לפעמים אומרים שהיא נובעת מהיהדות, אבל בת`כלס היא נובעת מהאדם עצמו.

ואורי אריאל הוא פשוט אדם רע.

אין דרך אחרת להגיד את זה. אורי אריאל רוצה לפגוע באנשים אחרים. הוא עשה את זה פעם אחת ,קבל כותרות,וכרגע הוא עושה את זה שוב(כי לא יתכן שרק איילת שקד תהיה הפנים ההומפוביות של הכנסת! )

מה קורה שם? האם יתכן שזו באמת ההנאה שלו? לפגוע באנשים ונשים אחרים? האם אורי אריאל יושב על כורסתו בבית, מדושן מעונג ומחכה לכותרות של מחר בהם יתברר ששוב פגע בקהילה? איזה מין בן אדם מסוגל להתהנהל בכזו צורה?

כשאני מסתכל על הומפובים לאורך השנים אני אל יכול להתעלם ממה שהם משדרים: שנאה, בורות, אכזריות. סוג של רוע לאחר. ככה התנהלו בניזרי וניסים זאב, ווכה מתנהל גם אורי אריאל. פשוט מרוע לב ומרצון לפגוע באחרים.

אני מקווה שגם לפני הבחירות הבאות גם הוא וגם איילת שקד וגם בנט לא ישכחו להזכיר כי כולנו אחים ושמפלגתם מייצגת את כל העם היהודי. גם על חלקיו ה"לא טבעיים".

זה קו אדום מאוד אצלו! עד כדי כך שהוא לא מוכן

להיפגש עם הומואים.

בורות היא הדבר המסוכן ביותר, עוד יותר מהומופוביה ביודעין

למעלה