הומואיות ומיניות

הומואיות ומיניות

יש לי שאלה מהותית שלא נותנת לי מנוח: האם זה סקס, זה הכול בחיים? בסקס- אני נמשך לבנים (ולכן אני הומו) אהבה- אני נמשך לאופי של בן אדם ולכן לא משנה לי אם זה גבר או אישה (אני לחלוטין יכול לאהוב בקלות אישה) ההגדרה של הומואיות- גבר שנמשך לגבר באופן מיני בעצם רק בגלל המשיכה המינית לבנים והרצון לעשות סקס עם בנים, אני צריך לשלם מחיר כ"כ כבד... מחיר כמו: איבוד המשפחה, בלי ילדים,דחיה מחלק גדול מהאוכלוסייה ועוד... האם זה שווה????? זה כ"כ מטריד אותי , וזו שאלה כ"כ מהותית אצלי לגבי הומואים... ואין לי תשובה לגביה... אולי מישהו פה יכול לעזור לי? תודה רבה

יודיX3

New member
תשובתי

אתה בא מתוך נקודות מוצא שגויות ולדעתי קודם צריך לעשות סדר בבלגן. לא משנה איזה מסלול שתבחר בחיים, ובפרט בהיותך הומוסקסואל ודתי, תצטרך להתמודד עם בחירתך ולשלם מחיר מסויים. אין ספק שאתה מצוי בקונפליקט ללא מוצא- אלא אם כן מצאת כבר את הנוסחה- אני לא. אני חושב שהדבר הכי הכי חשוב פה זה אתה. האושר שלך צריך לעמוד פה מעל הכל, הרי בסופו של דבר זה החיים שלך. איבוד משפחה- כל מקרה לגופו. מקרים קיצוניים הם הורים הזורקים את ילדיהם בגלל נטייתם המינית. בלי ילדים- לזוגות חד מיניים אין בעיה להביא ילדים לעולם (שמעת על "הורות אחרת"?) דחיה מחלק גדול מהאוכלוסיה- חביבי שים זין על חלק גדול מהאוכלוסיה! מי שלא מקבל אותי שיבושם לו! האם זה שווה? בהחלט. האושר שלך מעל הכל. סקס זה לא הכל בחיים, אבל כחלק מהמימוש עצמי שלך- יש לך זכות לאחד הדברים הבסיסיים שמגיעים לכל אחד בעולם- להיות מאושר.

da87

New member
זאת בעצם השאלה!

אתה מאוד צודק לדעתי כשאתה אומר שהכי חשוב פה זה אתה ושאתה תהיה מאושר. אבל השאלה היא בעצם ממה אתה תהיה הכי מאושר. לפחות אצלי- לא משנה באיזה צד אני אלך- דת או הומוסקסואליות אני נכון לעכשיו אני לא אהיה מאושר כי לשני הצדדים אני מאוד נמשך- אני מאוד נהנה להיות דתי ואני רוצה להיות דתי אבל מצד שני אני גם חושב שאני יהנה לממש אהבה אמיתית עם גבר אחר... אז בעצם אתה צודק כשאתה אומר שהכי חשוב זה להיות מאושר אבל איפה אתה הכי מאושר, זה כבר ממש קשה להחליט.....

POOH18

New member
תגובה

אני בדיוק בסרט שלך, שאלת את כל השאלות המהותיות בנושא, אם אתה מסוגל להתאהב ולקיים יחסי מין עם אישה לך על זה אל תכניס את עצמך לסיבוך העצבני הזה. שיהיה בהצלחה

תודה לשניכם. לגבי שאלתך

לא הייתי בחיים עם אישה. אבל אני מאמין שאני מסוגל לקיים יחסי מין עם אישה. אבל זה יהיה מכני ולא אמיתי... שבוע טוב!! וחג סוכות שמח לכל באי הפורום נים

BabyBoy1

New member
לדעתי

אם אתה מסוגל "לאהוב" אישה, ולהיות מאושר בתוך קשר אם אישה. אז המשיכה שלך לבנים לא אמורה להפריע לך...בהצלחה

למעלה