הומאז´ למגי

אפי לוג

New member
הומאז´ למגי

כשברא אלוהים את העולם והפריד בין מים ושמים אמר לו ששת, העוזר שלו,: עכשיו תסמן שבילים כדי שהאנשים לא יחצו גבולות ולא יטעו במחשבות שמותר להם ללכת לכל המקומות. ישב אלוהים, עשה רישומים, מדידות, חיפש שבילים, מצא מהמורות הוסיף נון צדיקים שינה אזימוטים והחליט שבטופוגרפיה הוא לא מתמצא ולייצר קנה מידה, זה אפילו די קשה. לקח אלוהים דף חלק ורשם עליו: "מפה אילמת". אז אם אתה מתנדנד בנדנדת החיים ומנסה למצוא שבילים אבודים או לגלות נתיבים חדשים תדע, שכל עוד אתה לא מצטרף לקורס ניווט שטח כל שביל שתבחר בו יהיה השביל הנכון עבורך, כי אתה הוא זה שמסמן את השבילים במפה האילמת של עצמך.

magy

New member
תודה אפילוג.........

אין מילים...... חייבת לעכל..........וזה לוקח לי זמן.....את יודעת!!! יש לי דיליי של כמה שעות במח....... אבל תודה.......על הרבה דברים שמעבר למילים..........

שרונהה

New member
אפי......איפה השביל המוביל אל

קורס ניווט שטח? רוצה להרשם..... כי השבילים שבחרתי בהם, אולי נכונים עבורי.. אבל הם לא משהו.....

אפי לוג

New member
זה השביל הסודי....

לא משהו השבילים? פעם הם כן היו משהו?... עכשיו, כנראה, העונה המתאימה לסמן שבילים צדדיים במפה.

ישRאל

New member
שרונה כניראה שלא בחרת בשבילים,,

הנכונים,,ואל תיתני לאף אחד לבחור לך,,,תיבחרי בעצמך,,הרי זה כל הרעיון לא?

שרונהה

New member
BT1 הייתי שם. באמת צפוף ומחניק..

ואיזה מחנק......וצמאון...... השבילים צרים, לא נעימים, חשוכים, סבך של צמחיה, שדה ראיה צר ביותר מלאים בבני אדם מוכשרים אך מתוסכלים, חכמים אך ללא יכולת לבטא את עצמם וכולם.........כולם.......מחפשים זיק של אור........ שיראה להם את דרך המלך - שמכנים אותה גם דרך הישר....... אוףףףףףףףף...... עד שנחלצתי משם........... כמה טוב כאן בדרך המלך......... שרונהה

magy

New member
כיף לך שמצאת את דרך המלך..

ואם זה "כאן" כמו שכתבת....... עוד יותר כיף לקרוא.........

שרונהה

New member
מגי הכאן כולל את "כאן"

זה חדר רחב וחם יש כאן אנשים מקסימים ונעימים.... ומנהלת חכמה ומסבירת פנים... והוא מיוחד במינו...... ככל שמצטרפים עוד חברים...... החדר מתרחב. אף פעם לא צפוף מדי......... זה מזכיר לי ביטוי מאיפה שהוא בשיעורי תנ"ך על אופיה של רחבת בית המקדש: "יעמדו צפופים וישתחוו רווחים" ולי כיף לכתוב ולקרוא "כאן". שרונהה

magy

New member
מילותייך

כבריזה בשרב..... רגע,,,למה לכתוב מן הזכרון? אביא את השיר בעצמו.........למענך......ולכבודך......... 7.93 באתַ אלי היום באתַ אלי היום והייתַ לי פתאום הנשימה שבי פסקה התוגה שבי כילתה... באת אלי היום והיה לי גופך העירום כמו הבריזה בשרב ומנוחה בתום יום קרב... באת אלי היום והיית לי בתום כמו הילד אל אמו וכמו אב מטיב אל בנו... באת אלי היום והיית לי בחום והיית בעדנה והיית נחמה... באת אלי היום ואני בתוך חלום לא ידעתי עירותי וחילחל בי אט מותי....

magy

New member
גם יפה גם חכמה...וגם אופה......

זה נשמע כמו קלישאה......אבל זו אמת........... והיא לא מבינה למה אני אוהבת אותה......... היא לא מבינה................. ואני לא מצליחה להסביר לה כבר שנים...........

חכם...וחומר למחשבה....

ובאותה הזדמנות, רוצה לומר שלום לכולם. חזרתי ממסע במחנות השמדה בפולין. לא חושבת שהיו להם שם אפשרויות לבחירת שבילים. אני כל כך טעונה, שקשה לי למצוא מילים.

magy

New member
לא רק שבילים לא היו להם

גם אלוהים.......לא היה שם ...... איך פורקים מטען כזה, אחרי ביקור, ..... שם?

לגבי האלוהים זהו פרק רציני....

לא יודעת אם ראית היום בערוץ השני כתבה בשם "עשה לך רב" ושם סופר על רבה של יהדות הונגריה שהוא הבטיח להם שלא יעונה להם רע, ואת עצמו הבריח למקום מפלט ואילו כל יהדות הונגריה נשלחה להשמדה. ולגבי הפריקה... אין לי עדיין תשובה על כך... אני טעונה... מחשבות רצות... רגשות כואבים... ואין מענה...

למעלה