הומאופתיה..?!

inbal88

New member
הומאופתיה..?!

הומאופתיה(אני ממש מקווה שכך מבטאים את זה...) בכל אופן, בזמן האחרון הרבה אנשים מציעים לי לפנות לרפואה טבעית. ואני, בתור אדם די סקפטי במיוחד בנושא של רפואה טבעית תהיתי לעצמי אם מישהו מכם התנסה בטיפול באפילפסיה ברפואה טבעית? מה אתם חושבים? יש בכל עיניין ללכת לזה? שיהיה לכם יום מקסים!

danielef

New member
אני ניסיתי

ואני אומרת לך שאם אתה לא מאמין אפילו טיפה מראש, חבל לך על הזמן ועל הכסף.... אני לא מכירה את המקרה שלך אבל לי זה לא עזר, למרות שסיפרו לי על חולים אחרים שלהם זה כן עזר.

גם אני ניסיתי...

נסיתי אפילו פעמיים. הלכתי להומופאט ממש טוב, שלוקח הון לפגישה, והוא עשה לי בדיקות כמו רופא אליל (מגניב ומייגע). חוץ מזה שזו דיאטה ממש ממש קשה שלא עמדתי בה (כיוון שהוא הוריד לי המון, בין היתר חלב- שאני לא יכולה בלי מוצרי חלב...), הרופא אמר לי שהומופאתיה לא עוזרת לבעיות של אפילפסיה. גם מהתקופה שכן החזקתי מעמד- אני אומרת לך שזה לא יעזור.

DesertVoise

New member
תחפשי אחורה בפורום, ולדעתי.

יש הטוענים שאכילה שונה, יכולה להגדיל את המירווח בין ההתקפים. במידה והמירווח בין ההתקפים, אם ביכלל, גדול, אין טעם לדעתי להתעסק עם זה.

טלטול232

New member
הומאופטיה

שלום רב כשטלטול חלתה והחלה עם ההיתנתקויות ( לפני כ 1.5 שנים ) הלכנו למרפא טיבעי , רופאה אלטרנטיבית ורופאה הומאופטית , ושלשתם אמרו לנו את אותם הדברים , שאין תחליף לתרופות הרגילות שרופא נאורולוג רושם. הדיאטה שעוזרת להפחתת היתקפים נעשת שכל שאר הטיפולים לא עוזרים , וגם זה תחת השגחה רפואית קפדנית , ומחייבת אישפוז בימים הראשונים. אגב גם הבן של הרופאה האלטרנטיבית שהתיעצנו איתה מקבל דפלפט בגלל היתנתקויות. הרופאה ההומאופטית המליצה על תזונה נכונה , הורדת כל מיני דברים ( שוקולדים וכו' ) ולקחת סירופ לחיזוק , אבל כל אלו אולי יעזרו לצימצום תופעות הלוואי של הדפלפט, אבל לא להפסיק עם הדפלפט בגלל שזה הטיפול הנכון. אני מקווה שעזרתי לחסוך מפחיי נפש וכספים וכל מי שחושב שטיפול אלטרנטיבי ירפא לו את האפילפסיה. אבא של טלטול

רפואה אלטרניטיבית

קבלי המלצה חמה על רפואה אלטרנטיבית, אבל רק כתוספת לטיפול הקונבנציונלי, ובהחלט לא במקום. באופן אישי, אני מטופלת גם בתרופות הרגילות, מרשם של נוירולוג, וגם ברפואה האלטרנטיבית. כשחשבתי, שהרפואה האלטרנטיבית לבד תעזור לי, גיליתי שטעיתי, אבל גם הרפואה הקונבנציונלית לבד, עזרה, אבל לא ממש, אז הגעתי לשילוב בין השתיים ואני בקשר קבוע עם נוירולוג וגם עם רופא סיני. כדאי לברר, בהצלחה.

למעלה