הומאופתיה

lolita205

New member
הומאופתיה

אני מיואשת... עברתי לפני כמה חודשים אבחון ואיבחנו אותי כבעלת ADHD ברמה בינונית. ההורים שלי לא רוצים ריטלין אז התחלתי לקחת תרופות הומופאטיות. (אומגה 3, אבץ ועוד איזה טיפות מיוחדת...) מאז ירד לי התיאבון, אני עצבנית ורבה עם כל העולם. ההורים שלי לא שמים לה לזה ואני כן. אני מנסה לדבר איתם על זה והם לא מוכנים להקשיב.. הם אומרים שזה לא נכון ושהם אל שמים לב לזה ושאני אתן לזה צ'אנס. אני לא מבינה מה הבעיה שלהם לתת לי ריטלין כמו שהנירולוג המליץ... אני בטוחה שזה יכול יותר לעזור לי. ההורים שלי אטומים מהבחינה הזאת, הם לא רוצים רטלין, ואני סובלת מזה ואין לי כוח כבר לדבר איתם ולריב איתם על זה.... אוף, מה אני יכולה לעשות.?

zivadina

New member
אולי תפגישי אותם עם חברינו?

אני בטוחה שיש כאן מספיק הורים שישמחו להפגש עם הורייך ולספר להם מנסיונם. באיזה מקום אתם גרים?

lolita205

New member
אזור מרכז

אנחנו גרים בשוהם.. אבל זאת הבעיה לא נראה לי שהוורים שלי ירצו. הם נורא אטומים לכל הנושא הזה של הרטלין... הם נגד. אבל מאוד נגד

zivadina

New member
שכנוע ההורים

אולי תספרי לנו במה ההורים שלך כן מאמינים. ייתכן שיהיו כאן הורים עם תחומי עניין משותפים, שיוכלו ליצור קשר עם הורייך. מה דעתך? כל עוד את "קטינה", הורייך הם האפוטרופסים החוקיים שלך, ולא תוכלי לקבל טיפול שהם מתנגדים לו.

למעלה