הומאג' לאורן

DerBleistift

New member
הומאג' לאורן

מאחר ואורן הוא אדם נחמד, החלטתי לעשות לו הומאז'. אם אתם זוכרים את השרשור שהוא העלה ביום הריב הגדול (ההוא עם 2 התמונות מהסיטי גייט), בוודאי תזהו את התמונות הבאות אותן אני צילמתי. תהנו. נב. בסוף השרשור, חידת "מאיפה סולמתי?"

DerBleistift

New member
ובקשה שהייתה באותו השרשור

שאלו את אורן, אשר סיפר על הפעלת המזרקה החדשה, כיצד זו נראית. והרי צילום שלה.

DerBleistift

New member
מאיפה סולמתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

החידה השבועית לילד. דני הקטן החליט לעשות לאחותו הגדולה תעלול וגנב ממנה את הויברטור הצהוב. לאחר-מכן, יצא לצלם בעיר הגדולה. דני הקטן צילם את התמונה הזו ויודע כי במקום ממנו צילם אותה, שם הושאר הויברטור הצהוב של אחותו, אך שוד-ושבר, אבוי! דני הקטן שכח מאיפה צולמה התמונה...
אנא עזרו לדני הקטן לזהות את המקום ממנו סולמה התמונה, על-מנת שיוכל לחזור למקום ולאסוף את הויברטור הצהוב לפני שנערה פוחזת תמצא אותו ותקח אותו לחיקה. בין הפותרים נכונה תוגרל
מלאת קצפת שוקולד ורום, מסניף רודלין במגדל משה אביב.

DerBleistift

New member
לאחר שתפתרו נכונה

אעלה עוד כמה תמונות מאותו המקום. אין הרבה מפאת הראות הרעועה באותו יום הצילומים, אך זה עדיף מלא-כלום.

kyle

New member
המממ...

השערה לפי מיקום במגדלים ומרחקם.
בהתחלה חשבתי שזה ממגדלי צמרת, אבל אם זה היה משם אז מגדל הממשלה היה צריך להיות קרוב יותר לעזריאלי.

SkyScraper

New member
שיעור ראשון בניווטים:

1. קח מפה של תל אביב 2. מתח קו דמיוני שעובר בין עזריאלי וי.ב.מ (כיוון שהם נראים זה מאחורי זה בתמונה). 3. תראה שבכיוון צפון זה המגדל הראשון שנמצא על הקו.

DerBleistift

New member
הנה עוד תמונה

צילמתי די מעט בשל מזג האויר הגרוע והראות העלובה.

SkyScraper

New member
לא פייר, אני כתבתי קודם אבל לא

הצלחתי לשלוח. קייל - יכול להיות שאתה עושה שימוש לרעה בהרשאותיך ?.. אני רוצה את הויברטור !

DerBleistift

New member
מה יש לך לעשות עם ויברטור צהוב?

קח
במקום... אותה הצורה, אותו הצבע, אבל זה יהיה יותר שמיש עבורך.

danezeq

Member
עכשיו אני מבין מאיפה הויברטור הצהוב

שמצאתי
פעם הייתי שם באיזה טיפול קבוע, וכל פעם כשהלכתי לשירותים, בזמן ההשתנה הייתי רואה את הנוף הזה פחות או יותר (רק מקומה נמוכה) בגלל זה תמיד אהבתי את השירותים שם

למעלה