הולנד

aigre doux

New member
הולנד

יש פה בעיית יתושים תמידית או שזה בגלל הקיץ שנחת על היבשת ?
אני שונאת
!!!

bluewolfski

New member
גגגררר... .. גם אצלנו

שונאת אותם, ולמה למה הם עפים ליד האוזן???????

לדעתי זה בגלל המים וחוסר הגובה אולי שמעלה את רמת הלחות באויר - תיאוריה שלי....

MayFebruar

New member
זה בגלל הלחות המגעילה

שישנה בגלל ריבוי מקורות המים

הכי מגעיל כשהשמש זורחת אחרי שיורד גשם

שונאת יתושים ושונאת לחות! לפעמים אני מעדיפה שיהיה קיץ קר רק כדי שלא יהיו יתושים ולחות.

חוצמזה, טוב לראותך כאן

מלפפiן

New member
מה את עושה בהולנד? למה את לא באה לקפה?

וכן, יתושים יש תמיד, השנה קצת יותר. בגלל מזג האויר המוזר, והקיץ שהתחיל רק לפני יומיים, לא היו הרבה דבורים השנה. ומסתבר שדבורים אוכלות יתושים, לפחות הדבורים ההולנדיות רואות זאת כמאכל גורמה. ואם אין סועדים אז אנחנו נעקצים....

מלפפiן

New member
ומוסיפה חוויה אישית,

לפני יומיים ישבנו בערב בחוץ במסעדה. אני מדגישה בחוץ, כי מעטים הערבים בהולנד, שבאמת אפשר לשבת בחוץ, עם בגדים קצרים וסנדלים ולא לקפוא מקור. היה נחמד, השיחה קלחה, היין זרם, ואז איי... עקץ אותי יתוש בין האצבעות ברגליים. וזה מזה מעצבבבבבבןןןןןןןןןןן! כבר יומיים אני בגירודים...

aigre doux

New member
בין האצבעות

זה באמת מהמעצבנים.

עד אתמול לא ישנתי...כל הלילות הייתי עסוקה במרדפים אחרי יתושים. יש לי מעל 20 עקיצות, בכל מקום אפשרי בגוף רררררררררר
אתמול ריססתי את החדר איזה שעה לפני שהלכתי לישון וזה היה הלילה הראשון שבאמת ישנתי. כן, יש מצב שישנתי בגלל שגם הרעלתי את עצמי על הדרך, אבל כרגע זה ממש לא משנה. סוף סוף ישנתי !

CeruleanCat

New member
כדאי לנסות משחת שיניים על העקיצה

בהרבה מקרים זה מרגיע את הגירוד.

אספרסו2

New member
את רצינית בקשר לדבורה ההולנדית?

אולי זה סתם עוד סיפור שהרשויות בהולנד מוכרות לציבור המאמינים על מנת לברוח
מאוזלת ידן בטיפול יעיל בנגע היתושות?

מלפפiן

New member
זה מה שאמרו בחדשות,

במסגרת האייטם היומי למלא זמן אויר בחופשת הקיץ. הפואנטה של הסקופ הזה היתה שלמדבירי הצרעות (כתבתי דבורים, אבל הכוונה היתה לצרעות) אין עבודה השנה.
אחד מהם שהתראיין לטלוויזיה אמר, שבשנה רגילה יש לו בתקופה הזו 20 הודעות במשיבון לפני 10 בבוקר, השנה הוא מקבל טלפון בודד במקרה הטוב פעם ביומיים, לבוא להדביר איזה קן צרעות מסכן...

aigre doux

New member
אז זהו שאני פה ולא פה

אני פה עד השבוע הראשון של ספטמבר אבל נורא קשה לי לתאם דברים כי אני לפי לוח זמנים של אנשים אחרים פה ותחרויות. כבר הרסו לי תכנון קפה עם VIP פיב"אי.
הסופ"ש הזה מסתמן כקצת יותר חופשי, רק שאני לא באמסטרדם, אני שעה דרומה ליד גאודה (חאודה)

מלפפiן

New member
טוב, אז זה לא ייצא לפועל הפעם,

סופ"ש הזה אנחנו טסים למיאמי, נחזור רק עוד שבועיים כשאת כבר לא תהיי
אבל, יאללה תבואי שוב!

een ogenblik

New member
הולנד, למה את מצפה?

ברור שאם אינם מצליחים לשאוב ממך כסף, לפחות ימצצו את דמך.

סביר להניח שזה קשור בצורה זו או אחרת לכך שלקיץ נחת לפתע, סוף כל סוף. למרות שאני חייבת לציין, שלמרות שכמות המעופפים רצינית למדי, כמות היתושים עצמה אינה קריטית כלכך. בשנים קודמות כאוס הייתה מנומרת כולה בעקיצות, ואילו השנה הן בקושי נראות. אז או שיש פחות יתושים,או שהיא מתבגרת ומפסיקה להיות רגישה כלכך.

שאהמר נגד עצמי, מה הסיכויים שהודעה שלי הקשורה להולנד תעבור במערכת התפוזית?

aigre doux

New member
אמרתי הולנד וכולך התבלבלת?

שעה דרומה מאמסטרדם.
אני כמעט ממש בחאודה.

אני שונאת את היתושים פה אבל אני מתה על העוגיות

אה והגבינה גם

למעלה