הולנד douze points!

• פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
הולנד douze points! ../images/Emo34.gif

לא מוצאת את הידיעה באנגלית עדיין, אבל הולנד תומכת בזכויות גאים ברוסיה. בטח לא יגיעו לגמר, אבל אם כן, אז הזמר ההומו בשלישיה המייצגת את הולנד הכריז לפני כמה ימים שיחרים את הגמר אם תהיה אלימות נגד גאים שצועדים ביום שבת ברוסיה. והיום הצטרפו לתנועת המחאה השר ההולנדי פלאסטרק (ש"צעד" בסירה במצעד הגאווה האחרון, לא הומו). הוא יצר קשר עם רשות השידור ההולנדית שאחראית לשידור הארוע והם גם יחרימו כל השתתפות הולנדית אם תהיה אלימות.

bulllli

New member
וזה מזיז לפוטין את הקצה.

העיקר שישראל תעלה לגמר.

TrigATUSA

New member
הייתה אלימות

המשטרה פזירה במכות את המצעד שהיה עכשיו נראה מה יהיה בינתיים נראה שהתקשורת די מתעלמת מהעניינים

ro99

New member
באופן כללי מתעלמים

היתה מיד הודעה באתר של ה-BBC וגם במקבילים ההולנדים. יש גם כתבה בינונית ב-Observer היום, במיוחד כי פיטר תאצ'ל בין העצורים ונתן ראיון חטוף לעיתון מתוך הרכב המשטרתי. לא ראיתי את הארוויזיון אתמול (נאלצתי ללכת למסיבת יומולדת... גערתי בנסיכת המסיבה על חוסר ההתחשבות שלה!) ולא מתארת לעצמי שמשהו שם צייץ או הפגין נוכחות בדרך זו או אחרת?

TrigATUSA

New member
אף אחד לא צייץ

כולל המנחה הבריטי ההומו (נורטון) והמשתתף הגאה (אנדרו לויד וובר)

ro99

New member
המשתתף הגאה?

היו רבים, אפשר להניח, אבל עד כמה שידוע לי (אלא אתה מדבר על סודות של חדר-חושך וכדומה...) הוא לא אחד מהם. הוא מתחתן סדרתי (לא שזאת הוכחה, אבל זה לא קטע של מחוץ לארון לפחות).

ro99

New member
הנה, מצאתי!

מי היה מאמין שאמצא את עצמי מסכימה עם למה-נט?

ro99

New member
Meanwhile, באילת...

מצעד גאווה פצפון עם אלימות והומופוביה. ואני רגילה לא לקרוא טוקבקים מבחילים והומופובים בעתונים ישראלים, אבל באתר גאה?... מי צריך אויבים? ודרך אגב, או בעצם העיקר, הוא שהגעתי לגוגיי לבדוק איך הם מדווחים על האלימות ברוסיה. אולי יש דווח במקום נסתר ודיסקרטי, אבל אני לא מוצאת אותו.

למעלה