הולנד קולפילד!

blue love

New member
הולנד קולפילד!

שמע איש! אין לי מושג מה מתרוצץ לך בראש..אתה מטייל לך בפורומים ועוקץ כמו דבורה כל מה שנקלע בדרכך..אין לי בעיה שזה נעשה בפורומים כמו..20+..וידויים.. סטודנטים וכו.. אבל דע לך דבר אחד חשוב ביותר..! הפורום הזה הוא פורום רגיש..פורום קדוש!! כאן אתה תשקול מילים לפני שאתה פותח את הפה...תחשוב טוב טוב לפני כל מילה שאתה אומר.. משפט אחד שלך יכול לשמש כאן כסכין נעוצה בלב!! אנא ממך ..כל עוד אתה לא יכול להיות רגיש ומתחשב ..אל תכתוב כאן! יש את פורום בדיחות למשל ששם אתה תרגיש טוב לדעתי.. אם הצלחת לגרום לאדם שליו כמוני לצאת משלוותו..תאר לך מה אתה גורם לאותן מלאכיות שמחפשות כאן אוזן קשבת ..ותמיכה! חבל שאדם אינטיליגנטי כמוך מצליח לעגור לו אויבים בכל פורום שהוא דורך בגלל סיגנון מתנשא ובלתי מתחשב. תקרא ותפנים ידידי...ואני מקווה שתבין! blue

blue love יקר.

תודה לך אל תגובתך... לפעמים אין לי את הכוח להעמיד אחרים על מקומם. מזל שאתה פה. מרוב שהכל פתוח, הגבולות כבר מטושטשים.... ואז אתה לא יודע מי איתך ומי נגדך. שלך מאיה הפרה

בלו לאב

אני ממש נדהמת כל פעם מחדש איך אתה כותב בעוצמת רגשות כזאת חזקה! אתה מדהים אותי ומקסים אותי כל פעם מחדש! תודה לך שאתה מה שאתה.

t@gel

New member
שלום לך....

מה שלומך נעלמת? את עוד זוכרת אותי? אני תגל, תגי של בלו בלו... :)

felomena

New member
אתה...מקסים!

לדעתי..אין לי מילים אתה פשוט בן אדם מקסים.. תודה שאתה כאן לתמיכתנו באמת..בלו לאב.. אתה פשוט מדהים ואין הרבה כאלה..ד``א בן כמה אתה? תמשיך להיות כאן אתה חמוד:) לילה טוב ותודה שוב

למעלה