הולנד ולונדון

• פותח הנושא el21
  • פורסם בתאריך

el21

New member
הולנד ולונדון

אהלן חבר`ה, אני בן 22, שבוע הבא אני טס לשבועיים `התפרקות`- שבוע בלונדון ושבוע באמסטרדם... מישהו יכול להמליץ לי על מקומות לגייז שכדאי לבקר בהם? מעבר לזה- איפה אני יכול למצוא צ`ט הולם לגייז מלונדון ומאמסטרדם כדי להכיר כמה חבר`ה לפני בואי? תודה.

gayboyuk

New member
מקומות לגייז לונדון.../images/Emo127.gif

היי... בלונדון יש מועדונים פצצה,הראשון שההיתי ממליץ לך אליו הוא HEAVEN Under The Arches, Villiers Street, Charing Cross, WC2 יום שבת זה הלילה הכי טוב במעדון ובכלל באנגליה. אני ימליץ לך אתר ברשת שנקרא www.boyz.co.uk ששם יש פירוט של כל המעדונים הנחשבים בלונדון, לחץ על הקישור BOYZTOWN ובעמוד שיופיע לחץ על הקישור NIGHT by NIGHT ששם יש פירוט בדיוק מה יש בכל ערב וערב במועדונים ובברים של הגייז הנחשבים בלונדון. אם אתה מחפש צ'ט להכיר חבר'ה בלונדון אז כמובן זה www.gaydar.co.uk אתה צריך לפתוח פרופיל קודם ואח"כ אתה יכול להכנס לחדרי צא'ט שיש שם מאות אנשים. מקווה שהצלחתי לעזור לך josh

tommer28

New member
AMSTERDAM

I don't know exectly when you intend to come, on Rembrandsplein you have: there is Salvation every first Friday of the month in the Escape venue (a nice party, music - bom-bom, mostly mussels, drugs...) July 17 saturday - Real in club It. mixed gay crowed (everything you like...), Music - also very mixed. the back door, tea parties, on sunday evening. on Regulierdwaarsstraat (it's the main gay street), you can find everything you want, bars, pubs, gay shopping, etc. there is also the Exit club on the street (I never been there, I don't know what is like...) and on the red light district there is the cockring which is very sleezy, I don't find it interesting, but if you look for a f**k - this is the place to find it. if you caome on the first week of August it is a complitly different story as the Gay Pride is here!!! and there are a lot of great parties ... anyway you can look also at www.queer.nl under "party pages" have fun, whatever you do...​

ro99

New member
Exit

הפתעה!!! יש לי עברית! נס גדול היה פה... אז רק רציתי להגיד שלמרות שאני בת, הייתי באקסיט. מוזיקה טובה, גופות מזיעים, חום, חום, חום, צפוף. מומלץ! שוק בשר אבל חברותי...

itay82

New member
Halleluja

Or something like that... (am writing from a hebrewless comp in Lidingö, so I can't really join in!) How did the wonder happen?

ro99

New member
לפעמים זה טוב להיות ישראלית...

אוי, אני כל כך לא רגילה לעברית... פשוט מררתי את החיים של החברה שסיפקה לי את המחשב. הם הבטיחו לי שהגירסה של XP PRO שסיפקו לי תומכת בעברית. זובי... אז לקח לי זמן לשכנע אותם שהם הבטיחו לי משהו שלא קיים ולכן קניתי מחשב שאחרת לא הייתי קונה. אפילו איימתי עליהם לחשוף אותם והזכרתי את השם של ארגון האומבודסמן של הצרכנים. החברה שמהם קניתי את המחשב מתקינים גירסאות OEM על המחשבים שהם מספקים (כן, גם אני פעם לא ידעתי מה זה, זה תוכנה-LITE), וזה בערך כמו למכור אוטו עם מנוע של מכונת תפירה, אבל מבחוץ זה נראה אותו הדבר... אז בסוף נמאס להם לדבר איתי כל יום אז הם שלחו לי את התוכנה המלאה (שהם מוכרים ב-400 יורו בערך) בחינם. רק כדי שלא לסבול זיון שכל יומי מאישה עקשנית שצועקת עליהם בהולנדית במבטא אנגלי. שפנים!

odedee

New member
כמה טוב לקרוא אותך בעברית

(קצת לא נעים להודות, אבל את האנגלית נטיתי שלא לקרוא). לא צריך פרו, גם ל-XP home יש תמיכה מובנית בעברית. פעם ראשונה שאני שומע על גירסה שאין לה... פיתחו משהו במיוחד עבורך
ברוכה הבאה!

ronnl

New member
XP HOME

ו XP PRO תומכים בעברית במחשב הקודם שלי היה לי פרו ועכשיו בחדש יש לי HOME ולא היתה לי בעיה מהרגע הראשון כי שתי הגרסאות תומכות לי בעברית מהרגע הראשון

ro99

New member
זה לא פותח במיוחד עבורי...

אלא במיוחד עבורך!
לי אישית זה לא כל כך מזיז... בעצם יותר קל לי לכתוב באנגלית, אבל מה אני לא עושה בשבילך!

למעלה