הולנדים יקרים, היכן אתם??

הולנדים יקרים, היכן אתם??

שמי גלעד וכרגע לפני מעבר לה-א-ג במסגרת עבודה ממשלתית מסויימת. למרות שיטוטים מעמיקים וחפירה בנבכי הפורום, לא מצאתי התייחסות כלשהי להולנד. על כן, אודה מראש לכל אחד שבאמתחתו מידע על עלויות המחייה במדינה: שכירות, אוכל, חשבונות מים, חשמל, גז, נסיעות וכו' בתקווה שכאן יימצא הפיתרון ושוב, תודה רבה -ג.

רוב תודות לכל אלו שענו ותרמו מידע

לא רגע. בעצם, אף אחד לא ענה בכלל. נראה שכל הנוכחים כאן מחוסרי נסיון הולנדי כלשהו. המממ בעיה. להלן תרגיל פשוט במידענות אינטרנטית: האם מישהו במקרה מכיר אתר המכיל סטטיסטיקה ושלל נתונים יבשים אחרים כגון אלו שצוינו בהודעה המקורית?? (אולי של האיחוד האירופי למשל) אובד עיצות - גלעד

bulllli

New member
אל תתייאש

עכשיו סופ"ש אז יש פחות פעילות ותשובות מהקבועים בפורום. חכה עוד יום יומיים ומישהוא בטח יוכל לעזור. ממה שאני יודע וזה כללי מאוד, זה לא זול

Nobilis

New member
המלצה נוספת

נסה לשאול בפורום ישראלים באירופה של ynet. יש שם אחוז גבוה יחסית של הולנדים.

יש גם

פורום ישראלים באירופה של תפוז, וגם בו יש הרבה הולנדים (אני לא יודע אם הם בקיאים בנתונים סטטיסטיים על הולנד, עם זאת).

oranje boven

New member
Den Haag

עד לפני שנה גרתי בה-א-ג, ויצא לי לענות על כמה שאלות שקשורות בחיים בעיר. תערוך חיפוש בפורום ישראלים באירופה תחת שם העיר (בהולנדית) ושם המשתמש שלי. אם המידע שנתתי שם לא מספק, אשמח לענות על שאלות אחרות. Succes!

jefrat

New member
אני מהולנד - אבל אמסטרדם

ככה שאני לא ממש יכולה לעזור לך עם נתונים חשובים בהאג. רק להמליץ על מסעדה אינדונזית משובחת... בכל מקרה - ברוך הבא לארץ השטוחה

תודה רבה לכל אלו הקדישו מזמנם לעזור

ובמיוחד תודה אישית לך
(לצערי היום אפילו לא מצליח לבטא את שמך כראוי. מקווה שבעוד שנה ההולנדית שלי תשתפר) החיפוש שהצעת לבצע אכן הוביל אותי לאתרים מועילים.

jefrat

New member
לא....

היא ממש בתוך שכונה, אבל גם אני וגם האיש שכחנו את השם
כשנזכר נמליץ שוב... היא ממש ממש טובה (ואני אומרת את זה בתור אמסטרדמית גאה שאכלה בכמה וכמה אינדונזיות...)

למעלה