הולכת לראיון... בביצפר ההוא עם היהודים... WISH ME LUCK
D Daniel BoY New member 13/1/04 #2 בהצלחה!!!! אבל אהממ...איזה בצפר של יהודים??? בכל מקרה שיהיה בהצלחההההה....!!
ש שירנושקה New member 14/1/04 #5 טוף אנשים והרי הידיעה המזעזעת... התקבלתי!!! אני מתחילה יום שני... עכשיו נותר לי לבלות הרבה במחיצת חברותיי (למרות שזה דיי קשה לאחר שהשעו את אחת החברות שלי כי היא רבה מכות אתמול FOR THE FIRST TIME IN HER LIFE )
טוף אנשים והרי הידיעה המזעזעת... התקבלתי!!! אני מתחילה יום שני... עכשיו נותר לי לבלות הרבה במחיצת חברותיי (למרות שזה דיי קשה לאחר שהשעו את אחת החברות שלי כי היא רבה מכות אתמול FOR THE FIRST TIME IN HER LIFE )
נ נעמצי New member 14/1/04 #6 מזל טוב בייב! אני חושבת.... לא? אז עכשיו יהיה לך עוד הרבה הזדמנויות עם מת'יו......
ש שירנושקה New member 15/1/04 #7 ../images/Emo7.gif אני רוצה את בלונדי... "I HAVE NOTHING IF I DON'T HAVE YOU"
נ נעמצי New member 15/1/04 #10 חחחחחחחחח פקיסטני לא מצאת קללה יותר גרועה? ( סטייל- בן זונה, דוחה, אדיוט, פסיכי, מגעיל, שחצן- כל התשובות נכונות???)
חחחחחחחחח פקיסטני לא מצאת קללה יותר גרועה? ( סטייל- בן זונה, דוחה, אדיוט, פסיכי, מגעיל, שחצן- כל התשובות נכונות???)
ש שירנושקה New member 15/1/04 #12 כי את זה את כבר יודעת... אבל הפעם חידשתי לך. הוא פקיסטני בתחפושת. מסתבר שהוא פקיסטני (או פקיסטני וואנאבי..) רק חסר לי שיציע לי לצאת איתו למסעדה הודית שנאכל קארי...
כי את זה את כבר יודעת... אבל הפעם חידשתי לך. הוא פקיסטני בתחפושת. מסתבר שהוא פקיסטני (או פקיסטני וואנאבי..) רק חסר לי שיציע לי לצאת איתו למסעדה הודית שנאכל קארי...
מ מכביסטית© New member 17/1/04 #15 CHAT זה בית ספר יהודי (תיכון) בטורנטו.. יש את CHARשזה סניף של זה רק שהוא בrichmond hill ... ואת אמרת שאת הולכת לתיכון יהודי פה.. אז חשבתי
CHAT זה בית ספר יהודי (תיכון) בטורנטו.. יש את CHARשזה סניף של זה רק שהוא בrichmond hill ... ואת אמרת שאת הולכת לתיכון יהודי פה.. אז חשבתי