הולכת לאישפוז

רונה44

New member
הולכת לאישפוז

אז רציתי לספר לכם שאני מועמדת ללכת לאישפוז יום בתל-השומר ורק המחשבה חהיות שם במקום המדכא הזהאני כבר בדיכאון.אבל מצד שני אני יודעת ששם ישאת האנשים המתאימים שיוכלו לעזור לי וללמד אותי לא לאכול כמו בהמה. אבל בנתיים אין מקום אזאני הולכת לשיחות בקבוצות תמיכה של פעם בשבוע. נראה איך אני אתמודד שם ואיך אני אצליח להמשיך לחייך לכולם ולנסות להראות שכאילו הכל בסדר איתי וזה רק כאילו.....

@tagel

New member
רונה יקירה

ראשית, ברכותיי... את הולכת לאשפוז יום. זה מעולה. אני הייתי באשפוז יום. זה עובד מצויין, זה נכשל אצלי כי התחלתי אותו מאוחר מידי, כשכבר הייתי צריכה אשפוז מלא, אבל לא רציתי. ככה שאני לא פונקציה. אבל את הולכת להתחיל דרך חדשה, שלא תהיה קלה כלל וכלל, אבל זוהי ההתחלה. אני לא יודעת לענות לך מה סדר יומך יהיה, כי מן הסתם הוא יהיה שונה משלי. ברמת העקרון, את הולכת לעבוד קשה לשפור התדמית החיצונית, האישית והנפשית שלך. ואני מאחלת לך מכל הלב, דרך צלחה. תמשיכי לעדכן אותנו בעקביות מה קורה איתך. ככה יהיה לך מקום לקלל את הרופאים ...LOL מתוקה שלי, אני מכאן מחזקת את ידייך. אני איתך, ואל דאגה, תראי אותי שם הרבה, אני הרי נכנסת עכשיו לאשפוז מלא, ברגע שתתפנה מיטה. אוהבים אותך ומחכים לשמוע איך היה. שלך תגל וכל יושבי החדר.

למעלה