הולכי רגל

ahbarfilez

New member
הולכי רגל

אוף!!! אני צריך עזרה בבקשה היה לי היום שיעור נהיגה.. עכשיו אני מתקרב למעבר חצייה.... ויש לידו אנשים הולכים (לא מחכים שאני אעצור להם, סתם הולכים על המדרכה)... פתאום, איזה 10 מטר לפני שהגעתי למעבר חצייה, מישהי יורדת למעבר חצייה... עכשיו אני הייתי על איזה 35 קמ"ש... אמרתי אין טעם לעצור עכשיו עד שאני אגיע היא תוכל לעבור המורה שלי תקע לי ברקס כמו שבחיים שלי הוא לא תקע, כמעט עפתי על כל השמשה ואני שואל... למה?!?!?!?!!? יכולתי להמשיך ולא היה קורה לה כלום!!! מה אני יעשה שהיא פוסטמה וקפצה פתאום לכביש!?!?! לא היה לי טעם לעצור, כי הייתי נעצר על המעבר חצייה... וזה מה שקרה - הוא תקע ברקס והאוטו היה על המעבר חצייה....

b l i p

New member
מה קורה אם היא פתאום נעצרת לך

באמצע המעבר? לא שמה לב שאתה בא, ואיזה מישהו קורה לה מהמדרכה מאחוריה והיא נעצרת להסתובב... אז אתה נכנס בא... ככה שבכל מקרה אתה צריך לעצור

בעיקרון-

הולך רגל שירד למדרכה-צריך לעצור. יש תמרורים לקראת מעברי חצייה. לכן-שמגיעים לסביבתם צריך להאט(למקרה ש..). לי המורה אמר שאם אני רואה הולך רגל מחכה לעבור את הכביש(לפני מעבר חצייה),עדיף שאני אעצור לו-ואתן לו לעבור,מאשר שהוא יקפוץ לכביש ואז אולי יהיה קשה יותר לעצור,וגם אני אקבל ברקס. מקווה שהייתי מובנת. תזכור רק-הולך רגל שירד לכביש-יש חובת עצירה. הולך רגל שלא ירד-לא חייב,מומלץ. הרבה פעמים יש דברים לא צפויים על הכביש,ואנחנו צריכים להיות עירניים ולקלוט אותם.

Dror Ha

New member
פשוט תעשה ככה

תאט בקרבת מעבר חצייה (בעיקר שבסביבתו יש אנשים), ובמידת האפשר צור קשר עין עם הולכי הרגל ותראה אם הם מתכוונים לחצות. הולך רגל שנמצא במעבר החציה - חובה לעצור ולאפשר חצייתו... בהצלחה

למעלה