הולך

ירד2

New member
הולך

שלום לכולם לא תיארתי לעצמי כשנכנסתי לכאן בפעם הראשונה שיש כאן קבוצת אנשים כ"כ מעניינת ונחמדה. מצאתי כאן שפה משותפת עם הרבה אנשים ועזרתם לי להבין יותר איפה אני נמצא ומה אני רוצה מעצמי אבל לצערי אני צריך לעזוב דיברתי עם אישתי ביום שישי על הפורום והכל וזה מדאיג אותה. היא אמרה שזה לא נראה לה כל הסיפור ושהיא מפחדת מאוד שאני יפול במשהו וזה. היא אמרה לי שהיא רואה בעינים שלי שאני מתרחק ממנה- מה שהיה די נכון. חלק מהסיבה שגרמה לי להכנס לפורום זה כי התרחקנו אחד מהשני בעקבות ההריון .כבר מלא זמן לא היינו ביחד והיא כל הזמן לא הרגישה טוב וראתה טלויזיה כל היום, וזה בתוך תוכי הרגיז אותי ועשה לי צורך לעשות לה קצת דווקא (אני יודע שזה מטומטם וילדותי, מה לעשות לפעמים אני מתנהג ככה...) אני אוהב את אשתי ויחסים שלי איתה יקרים לי מאוד. אני לא רוצה להדאיג אותה במיוחד עכשיו כשהיא נושאת את בננו במעיה, ולכן אני הולך למקום אחר. להיות יותר עם אשתי ולקוות לעתיד טוב יותר לכולנו. ביי ברכה והצלחה לכולכם!!
(אם בא לכם לומר לי להתראות, אני עוד יכנס פעם אחרונה מחר )

אשריך...

אשריך איש יקר על יכולת התבונה והאומץ להבין את מקומך ומעמדך. לדעת להיות שייך או מנותק ולאסוף את תעצומות הנפש שייש בך כדי לקבל החלטה. שה` יהיה בעזרכם ויראה לכם את הדרך אל האור... שא ברכה!

DannyDinn

New member
בהצלחה עם הכל

באמת, מכל הלב. סביר להניח שעוד תחזור לפה בעתיד... מנסיון שלי ושל אחרים.... אז תבטיח שזה יהיה באותו כינוי שנדע לברך אותך בברכת ברוך השב. ועוד דבר קטן - מזל שאישתך נושאת את בינך ברחמה, ולא במעיה....
להתראות

סבבב

New member
דרך צלחה...

יקירי, אם לא הייתי יודע שזה לא אני כתבתי את זה, הייתי חושב שזה הסיפור שלי. לפחות בחלקו. אני מבקר בפורום פה לעיתים, אבל אשתי, שיודעת שניהלתי את הפורום בעבר, מתעניינת ותומכת. וכן, גם היא עוברת ועברה את התקופות הקשות בהריון. תקופה לא קלה. אבל לא היה ריחוק. היה קירוב נפשי הולך וגודל. חזור והתקרב לאשתך, כי כך החלטת. כי זו החלטתך. עמוד מאחוריה... חזק ואמץ, סבבב

בהצלחה אחינו היקר...

שיהיו חיי משפחה פוריים ומאושרים. שתזכו לרוב נחת זה מזו וזו מזה. שמור על רעייתך היקרה היא נשוא ברחמה את עוברכם המשותף. ביי נשמה.

itzikiii1

New member
איזה עצוב,. אבל טובתך מעל הכל/tapuzforum/images/emo24.gif

אוהבים אותך ירדן,קבל חיבוק וחיזוק מאיתנו :-):-*/tapuzforum/images/emo24.gif

למעלה