הולך מכות עם השטן

דיאבלו

New member
הולך מכות עם השטן

הגיע הזמן שאכתוב לכם למה בחרתי את השם דיאבלו כידוע לרובכם דיאבלו הוא בעצם כינוי לשטן עצמו. אני בחרתי את הכינוי הזה כ כהתגרות. התגרות במה???? התגרות במוות ובמלאך המוות. במהלך חיי הלא ארוכים (27 חורפים), נתקלתי כמה פעמים במלאך המוות. בכל פעם הלכנו מכות, או הורדות ידיים או משחק פסיכולוגי ובכל פעם יצאתי מנצח. אני לא מעופף, אני יודע שיבוא יום והוא ינצח אותי ואני מקווה שזה יהיה כשאני כבר יהיה זקן ולא יהיה לי כוח לריב איתו. ביום שהוא יבוא אלי חמוש בכל כלי המלחמה שלו, ואני יהיה כבר זקן מאוד, אני פשוט ארים ידיים ואבוא איתו בשקט, וזה גם יהיה סוג של נצחון עליו מפני שבכל פעם שאנו נלחמים, אני מנצח והוא מעדכן את כלי נשקו ובא שוב. הרעיון של להשתמש בשמו, זה אך ורק כדי להתגרות בו ולתת לו להבין שאין מצב שאני בא בטרם עת. אני אצטרף אליו רק כשיבוא זמני ולא שנייה קודם לכן. די<שלא מפחד מכלום חוץ מהפחד>

לך...

אתה יודע מה אומרים, מה שלא הורג אותך,מחשל אותך. ואולי בגלל כל המלחמות זה מה שחיזק אותך זה מה שהחליש אותו, הפחד אויבו של האדם. אני שמחה לקרוא שהכל בסדר איתך, תשמור על עצמך, מלאכית כחולה

דיאבלו

New member
וואאלה לא יודע

עוד לא דיברתי לגבי השבוע כך שאני לא יודע אם יהיו נסיעות כלשהן בכל אופן, אני הולך היום לבדוק את האוטו ואולי לקנות..... נראה מה יהיה. די.

לא מאמינה בשטן ../images/Emo129.gif

אבל בזמן האחרון, בכל פעם שיוצאת מהבית אני חושבת האם השארתי מסודר? כלים בכיור? כי אם לא אחזור...נו, לא נעים... אנשים אחרים יראו את הבלגן... וחבר טוב שלנו שרכבו נוקב ב-60 כדורים והוא (שהיה באוטו) נשאר ללא פגע אמר שצריך למלא את חייו במשמעות כי הם נתנו לו במתנה... ואני? מנסה לתת משמעות לכל יום, לכל מעשה.. ולא תמיד מצליח לי ולפעמים כמו עכשיו אני פשוט רוצה לצוף על גלי הכרה מעורפלת לא להיות לכמה רגעים כאן ועכשיו... וכן, טוב לי שאתם כאן בשבילכם, בשבילי, בשבילם ורק שתהיו בריאים!! דינה.מיט

mamaliga

New member
אין ספק שמגיע לך מכותתתתתתתתתתת..

היייייייייייייייייייייי... שנים,שנים...ממש התחבאתם הא?????????!! מה נשמע שטן קטן...חהההההההה געגועים עזים.. באמת נישקוקיות.. ממליגה.

דיאבלו

New member
אני בכלל ברוגז איתך!!!!!!!

הפלאפון שלי התאבד לפני כמה חודשים והמס שלך נעלם לי ואת כמו צ´ילבה אמיתית פשוט מחקת ת´חברים שלך!!!!!! איך אומרים אצלנו בחבר´ה : כל יום בא כלב!!!! סבבה אחותי, זרקת אותי לכרישים די.<מחכה להתנצלות כנה וגם איזו בונבונירה לא תזיק>

mamaliga

New member
דיאבבבבבבבבבבבבבבבבלוווווווווווווו.

מה יהיה איתך הא???????????????? לא מחקתי אף אחד ובטח שלא אותך............. יש מלא מלא ספורים ואני מפוצצת בעבודה וגם אין לי מייל ואייסי פרטי- פה כולם עם כולםםםםםםםםםםם... מה קורה איתך נשמה... במקום לכתוב לי איזה שיר של welcome אתה יורד עליי???????? ככה נטשת את חטאים??????מה נהיה איתך?????? איפה איימיש הפצצה??? מתגעגעת בכל מקרה.. ליידי די.

אש לי

New member
הנה איימי ממליגההההה../images/Emo24.gif

יו איזה יופי שאת כאן אמרתי לך לבוא ואז המחשב שלי חלה אוף השטן הזה :) לא לשכוח שיש לנו עוד בית אה? יום ניפלא לך

mamaliga

New member
איימי..רק עכשיו אני מבינה...

כמה את ועוד כמה חברים הייתם חסרים.. שיהיה לך יום כתום. כמה חםםםםםםםםםםם פה בת"א........יאק!! אל תעלמי היום-אחרת אני אטפל בשטן שלך.... ממליגה בדבש.

אטיוד5

Active member
לי יש עסק די דומה עם אלוהים.

הנה וכל יום אני אומר מחדש. נראה אותך, אם אתה קיים הכה בי עכשיו. עד עכשיו אני מנצח 365X52.3 ימים. שמישהו יוציא מחשבון. חחחחחחחחחח. ומי שלא מאמין, אז הנה זה בכתב. (ובהתאם לסיפור של דור50, הנה בלשון נקבה) הכי בי עכשיו, את שומעת?

מייקי69

New member
טוב, החלטתי

החלטתי להרים ראש רק מעט ולחפש איפה נמצאים השרירים האחראיים לחיוך.... והנה מה שמצאתי שקצת עזר.....

אטיוד5

Active member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

מה לעשות? אותי זה לא מצחיק.

ההבדל בין אונ´ חיפה לאונ´ ביר זית

בשתיהן יש מלא ערבים אבל רק ביר זית מעניקה תואר "מהנדס"

למעלה