הולך ומדרדר

טאיה1

New member
הולך ומדרדר

אני מקווה שזה בסדר לפתוח הודעה, פשוט לא מצאתי מקום מתאים לשרשר. אני אחרי הזרעה לפני 3 שבועות בדיוק. רק אקקלומין (כדור וחצי) ובלי כוריגון. למרבה הצער אני לא בהריון: בדיקת דם לפני יומיים, יצאה "קטן מ- 2". הנקודה היא שגם לא קבלתי מחזור ואין אפילו סימנים שהוא מתקרב. זה אף פעם לא קרה לי קודם, ויש לציין שהבעיה שלנו היא בזרע ואצלי הכל היה תקין. מישהי יודעת להסביר? מה שבאמת כואב לי, זה שהכל הולך ומתקלקל ומסתבך. התחלנו עם הריון ספונטני אחרי 3 חודשי נסיון, לפני למעלה משנה, ומאז אנחנו רק נתקלים בקשיים- הפלה, זרע שנעשה גרוע מזמן לזמן, מחזור שנעלם. אם זו המגמה, איך יהיה לנו ילד? התחלתי בשאלה רפואית וגמרתי ביאוש. אני מצטערת ותודה למי ששרדה עד כאן.

אל תאמרי נואש!!

טאיה יקרה! מבינה ומשתתפת בכאבך על התסכול הזה שמגיע עם כל כישלון. לא יודעת להסביר מה בדיוק קרה אצלך, אבל אני יודעת שכשנמצאים בטיפול אז הגוף "משתגע" לפעמים ומגיב בצורות שונות. לי באופן אישי לא היה כזה איחור, אבל היו המון תופעות אחרות. אם המחזור ימשיך לא להגיע תחזרי על בדיקות הדם, ותפני לרופא. השלב הזה שבו יודעים ששוב נכשלנו, הוא מאוד קשה, אבל עוברים אותו (כמו גדולים!) ומרימים ראש וממשיכים הלאה. שיהיה המון
בטיפול הבא! ציפורה

poli4

New member
המחזור לא נעלם.

זה שלא קיבלת מחזור יכול לנבוע מכמה אופציות ולפחות שלוש שאני מכירה: 1. לא היה ביוץ לא תמיד מבייצים תחת איקקלומין - תעשי בדיקת דם לפורגסטרון. 2. ציסטה שמפרישה הורמונים - תעשי US. 3. איקקלומין דוחה ביוץ ולכן אולי עדין לא עבר מספיק זמן מהביוץ. תעשי US ובדיקות דם ותיהיה הרבה יותר חכמה. לגבי ההפלה - עשית US לראות שהרירית בסדר??? ב-ה-צ-ל-ח-ה אל תתיאשי צריך רק קצת סבלנות הכל יסתדר.

ואני חשבתי שאני היחידה ../images/Emo3.gif

היי טאיה 1. קראתי את מה שכתבת והרגשתי ממש כאילו אני כתבתי את זה. מדהים. גם אנחנו לפני שנה וקצת נכנסנו להריון ספונטני אחרי 3 חודשי נסיונות, הפלה טבעית בשבוע 8+ ומאז... הכל מתדרדר. שחלות פוליציסטיות שלא מביאות לביוץ ללא טיפול, חצוצרה חסומה, טיפולים כושלים בגלל תגובות יתר וכדו'. אבל- אסור להתייאש. מישהו אמר לי לפני שבוע שהגורל פשוט מנסה את הזוגיות שלנו כדי לראות עד כמה הבחירה שעשינו עם בן הזוג היא הנכונה וזאת על ידי קשיים מהסוג שהכי קשה להתמודד איתם. אני לא כל כך מאמינה בגורל אבל החלטתי לאמץ את הגישה ולהראות לכולם שאנחנו נתמודד ונילחם עד שנשיג את המטרה הנעלה מכל. תחזיקו מעמד ומחזיקה לך אצבעות להצלחה כבר בטיפול הבא...

Galit29

New member
כמו שכתוב בחתימה שלך

קצת סבלנות והכל יסתדר. וזה מה שצריך לפעמים הכל נראה שהולך לכיוון הלא נכון ודווקא משם באות הפתעות.

טאיה1

New member
../images/Emo141.gif תודה לכן

לכל אחת ואחת מכן. באמת יש פה בפורום משהו שמצליח לעודד אפילו ברגעים הכי קשים. ולתקווה לנצח - את בטוחה שאת לא אחותי התאומה? בהצלחה לכולנו

למעלה