הולך בדרכי

הולך בדרכי ../images/Emo141.gif

רציתי להמליץ לכם על הסרט "הולך בדרכי" (Walk the line) שראיתי אתמול עם בני בכורי. הסרט מספר את סיפור חייו של ג'וני קאש, מגדולי הרוקרים של שנות החמישים, ומתעכב במיוחד על אהבתו לזמרת הליווי שלו ג'ון קרטר. מי שרוצה להתחזק באמונתו שאפשר למצוא אהבה אמיתית בסיבוב השני (שלו) והשלישי (שלה) ימצא אותה בסרט הזה, והמוסיקה פשוט מצויינת.

mars4

New member
../images/Emo202.gif אכן סרט מעולה

הסיפור הוא סיפור אמיתי. ג'וני קאש וג'ון קרטר חיו ביחד ובאושר עד מותם , 23 שנה . (שניהם אפילו מתו באותה שנה). אני הזדהתי במיוחד עם החיבור המדהים שהיה בין השניים מהדקה הראשונה שהם נפגשו ואיך הזוגיות המדהימה שלהם עזרה לו להתרומם מהאשפתות שאלהם הוא נפל. איך היא עמדה לצידו ברגעים הכי קשים של חייו שפסע היה בינו לבין אובדן החיים וכמה זה נכון שזוגיות טובה שווה הרבה יותר מ-2 . תיקון קל ולא משמעותי : ג'וני קאש היה זמר קאנטרי ולא רוקר.. בקטנה...

mars4

New member
אהה ואיך אפשר בלי ...

רייס וויטרספון המדהימה שכל גרם באוסקר שבו היא זכתה מגיע בענק! רק בשבילה שווה צפיה.

החיבור המדהים ../images/Emo141.gif

מצד שני, לחיבור המדהים ביניהם היה חלק בפירוק הנישואים הראשונים שלו, ולא יכולתי שלא לחשוב איך כאן בפורום היו מגלגלים את ג'ון קרטר בזפת ונוצות על דבר כזה. ומצד שלישי, עד הדקה האחרונה של הסרט נראה היה לי שההישענות שלו עליה הייתה קצת חולנית, והיה חסר לי הסבר איך היא הצליחה לסחוב 23 שנה עם משקל כזה על כתפיה הדקות. אתה צודק שג'וני קש ידוע בעיקר כזמר קאנטרי, אבל בשנות החמישים והששים הגבול ביניהם לא היה כל כך חד כמו שהיה אחרי ויאטנם, כשהקאנטרי נהיה מוסיקה של השמרנים והרוק נהיה מוסיקה של הערים הגדולות. כל הרוקרים הלבנים הגדולים של שנות החמישים באו מהתפר בין בין קאנטרי לבלוז: אלביס, ג'רי לי לואיס, באדי הולי, רוי אורביסון. זו בעצם התחלת הרוק כפי שהוא מוכר לנו היום.

למעלה