הולי דולי

Charmed Gal

New member
הולי דולי

זה הדולי הראשון שלי השיער לא יצא משהו אבל סך הכל אני חושב שהדולי דיי חמוד מה אתם אומרים?

HuGo Hell

New member
יפה...

רק הפנים והשיער לו דומים
ובבקשה אל תגידו לי ששוב הולך להיות עם כולם קטע של דולי!!

Ophel McNeil

New member
אתה רוצה ביקורת בונה, נכון?

אז ככה, באמת יפה, יפיפה יחסית לדולי ראשונה, אבל.... אם תשים לב, הגזרה של החולצה הרבה יותר נמוכה. כלומר, ה"סלאש" שחוצה לה את הגוף בחולצה, סיימת אותו בכתף, והוא נגמר הרבה יותר למטה. ג´ינס כמעט אף פעם לא נראה אמין, אז על זה אני לא אעיר, אבל מה שכן, טעות שהרבה עושים - הנעליים שלך והמכנס הם אותה יחידה. אין שום הפרדה. אין את הסוף המתרחב של המכנסיים. שים לב. גם הצמיד דק מדי... והשני בכלל לא קיים. והשיער... או שתשים לה סיכות, או ש"תגליש" לה אותו על הפנים. בכל אופן, שיער, מנסיון, בחיים לא יעמוד ככה בלי משהו שיחזיק אותו. ההצללה של המצח... שכחת לחלוטין. (זה בסדר, קורה לטובים ביותר). השארת לה את האיפור הסגול, שלא היה בתמונה המקורית (אבל דווקא את השפתיים שינית, ולטובה ^^), והעיקר - צבע הגוף... אני הייתי משנה אותו. חוץ מזה - מצוין.

Charmed Gal

New member
תודה אופל../images/Emo6.gif

אני רוצה לומר לך כמה דברים ולשאול אותך כמה דברים אבל מכיוון שזה לא מעניין את כולם אני אשלח לך מסר.

P3H2O

New member
הנה דוגמא לאיך אני רוצה שפיבי תתלבש

בעונה חמישית. לדולי אין שיער ונעליים כי אין לי כוח ועצבים להכין לה הדגש כאן הוא על הבגדים(המינימליים)

P3H2O

New member
תלחצו על התמונה ותגיבו!!!

להזכירכם זו החצי דולי הראשונה שלי

Phoebe again

New member
זה לא בדיוק בגדים. והחצאית המוזרה

שאמורה להיות כרוכה סביב פיבי נראית כאילו היא סתם שני חלקים של בגד שנקרע... אבל לי אין כישרון אז אני אשתוק...

Ophel McNeil

New member
צר לי לבשר לך,

אבל הבדים שלך לא ניתנים ללבישה. החולצה לא מכופתרת או נחה על הכתפיים ככה שהחזה מחזיק אותה, לכן, רק דבק יצליח למנוע ממנה ליפול. אין חלק אחורי לחצאית (ואם כבר, אין גם מסגרת, לתשומת ליבך), כך שבעצם כרכת מסביב פיבי חבלים ורודים. אה. וכן.... האמממ.... עשה טובה ותהיה הגיוני, אם פיבי אי פעם באמת תלבש את זה היא לא תצליח לצעוד שני צעדים לפני שהכל יקרע. אלא אם כן אתה מצפה שהיא תלך כמו בובת ברבי, או להבדיל - שואיצ´י (בקפיצות).

P3H2O

New member
תודה אופל אבל זאת הדולי הראשונה שלי

מה גם שאני לא יודע איך בנות לובשות בגדים או מה מחזיק את עליהן אז אני סתם עושה וחוץ מזה מצידי שתעמוד במקום ככה כל היום! העיקר שתלבש את זה היא יכולה לעוף היא לא צריכה ללכת

Phoebe again

New member
אגב, ההצללה שלך מעולה. אה ובאמת

תעצב מחדש את החולצה כי אפילו יותר מוזרה מהחצאית...

P3H2O

New member
זה בכוונה שיראה כמו בד כי אם הייתי

עושה מסגרת זה היה נראה שהיא לובשת רק מקדימה ומאחורה הכל חשוף מה גם זה אמור להתחבר לחלק הראשון מאחורה אבל לא רואים את זה כל כך אבל הכוונה בכל הדולי הייתה שפיבי תלבש משהו חשוף

Ophel McNeil

New member
אז אם אתה לא עושה מסגרת,

כי האור שנזרק על הדולי מגיע ממקום אחר, אז אל תעשה מסגרת גם לחלוצה, כדי שיהיה הגיוני. ואגב - בקשר לאחורה, פאשלה נוראית שלך. אם זה חלק אחד שנכרך מסביבה, חייבים לראות את האחורה, אחרת זה שני חלקים נפרדים. והאמממ.... אזור האגן.... כסה אותו מעט. אף בת לא תצליח ללבוש את החצאית הזאת בלי שיראו לה הכל (למרות שזאת המטרה).

HuGo Hell

New member
יפה..... בערך.....

בבייס מאוד יפה .. אהבתי את העיניים {לפיבי אין עיניים כחולות} והבגדים יפים {החולצה יותר נכון} ואיפה שאר החצאית?! ושיער?! ונעליים ?~

Charmed Gal

New member
הנה זה מגיע!!!

הולי-דולי 2!!! עדיין אין הצללה אבל אני מאמין שיש שיפור מאד! במיוחד בשיער ובכלל במראה, השתמשתי בעיצות של אופל ואני חושב שהלך דיי טוב!

למעלה