הולה!!!! אני חדשה פה! הולה! מה נשמע? אני חדשה פה אז אם מישהו רוצה לשלוח לי הודעה שישלח!!!!
E estrella mi corazon New member 27/1/03 #1 הולה!!!! אני חדשה פה! הולה! מה נשמע? אני חדשה פה אז אם מישהו רוצה לשלוח לי הודעה שישלח!!!!
E estrella mi corazon New member 28/1/03 #2 הולה אני מציגה את עצמי.... הולה אני חולת סכרת כבר שנה... אני בת 12 אני אוהבת המון דברים אז אם מישהו רוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה כי אני אשמח לדבר עם אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!
הולה אני מציגה את עצמי.... הולה אני חולת סכרת כבר שנה... אני בת 12 אני אוהבת המון דברים אז אם מישהו רוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה כי אני אשמח לדבר עם אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!
ד ד ו ב ד ב ן New member 28/1/03 #3 שלום שלום!!! ברוכה הבאה!! גם אני יציג את עצמי: קוראים לי חן ואני בת 15 יש לי סוכרת 10 שנים [במאי השנה]... שמחה שאת פה....
שלום שלום!!! ברוכה הבאה!! גם אני יציג את עצמי: קוראים לי חן ואני בת 15 יש לי סוכרת 10 שנים [במאי השנה]... שמחה שאת פה....
א אמנון מרגלית New member 29/1/03 #6 שלום כבר לא טוב ?../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif מה זה הולה? מה המורדים פלשו גם לפה ? או שמה זה קטנטנות?????? אי אפשר לנוח מהם....סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם, אוהבים אותך!!
שלום כבר לא טוב ?../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif מה זה הולה? מה המורדים פלשו גם לפה ? או שמה זה קטנטנות?????? אי אפשר לנוח מהם....סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם, אוהבים אותך!!
E estrella mi corazon New member 29/1/03 #7 הולה זה יותר יפה משלום!!!!!!!!! הרבה יותר יפה! וזה לא מקטנטנות ולא מהמורדים זה בספרדית! אבל לא נורא......... (בצחוק)!!!!!!!!
הולה זה יותר יפה משלום!!!!!!!!! הרבה יותר יפה! וזה לא מקטנטנות ולא מהמורדים זה בספרדית! אבל לא נורא......... (בצחוק)!!!!!!!!
י יעל648 New member 10/2/03 #8 ../images/Emo9.gifברוכה הבאה../images/Emo3.gif היי...!! ברוכה הבאה!! (אם אני יכולה להרשות לעצמי לברך אותך בברכה שכזו, בהיותי אורחת חדשה בעצמי...
../images/Emo9.gifברוכה הבאה../images/Emo3.gif היי...!! ברוכה הבאה!! (אם אני יכולה להרשות לעצמי לברך אותך בברכה שכזו, בהיותי אורחת חדשה בעצמי...