הולהההההה

yaelsn

New member
הולהההההה../images/Emo24.gif

חזרתי היום מאילת... היה כיףףףף
ולמה אני פותחת הודעה חדשה, אתם שואלים
כי מה שיש לי לספר מתקשר לשאקי... אז אני אקדים ואספר קודם כל את סוף הסיפור: כפי שאפשר לראות בתמונה, קניתי את ה - DVD החדשששש
(80 ש"ח, אם זה מעניין אתכם חחח... וסורי שאקו שלא סימסתי אבל זה היה בשעה 12 בצהריים בערך ואמרת שבשעות האלה הטלפון שלך כבוי...
) ועכשיו לסיפור המלא חחח: היינו בנסיעה לאילת והקשבתי לדיסק של ההופעה בדובאי, עצמתי עיניים וכמעט שנרדמתי, אבל משום מה, באמצע השיר Inevitable, פתאום פקחתי עיניים. מצאתי את עצמי מסתכלת על נוף מדהים! האוטו שלנו נסע על כביש קטן שהיה "לכוד" בין קבוצה של הרים מרשימים וענקיים והנוף היה פשוט עוצר נשימה! הקשבתי למילים, חשבתי על ההקדמה שהיא אומרת לפני שהיא מתחילה לשיר אותו, שבה היא מדברת על הנוף שגרם לה לכתוב את השיר בלילה שבו היא כתבה אותו ואז פשוט הרגשתי שאני חייבת לקנות את ה - DVD ולראות את הפרצוף שלה ואת ההבעות שלה במהלך הביצוע לשיר הזה. אני חושבת שרק באותו רגע, הבנתי עד כמה אני מעריכה את שאקירה בתור יוצרת... עד אז פשוט נהניתי מהשירים שלה, מהקול, מהריקוד, אבל עכשיו אני מבינה את המדהימוּת שלה ברמה הרבה יותר גדולה...
המילים שלה פשוט חודרות עמוק פנימה ולא מרפות... אין לכם מושג כמה התרגשתי כשהחזקתי את הדיסק בידיים וכמה שחיכיתי כבר להגיע הבייתה ולראות את ההופעה... 3 ימים חיכיתי ועכשיו אני עומדת להתחיל לראות אותה
אני בטוחה שאני לא אתאכזב

shakira5

New member
וואאוו יעליייי../images/Emo99.gif../images/Emo39.gif

איזה יופי של ניסוח ואת כל כך צודקת בכל מה שאמרת
מילים חודרות,הופעות חודרות,וה-DVD הזה הוא שואו שרק שאקירה יכולה לתת.אני מאמינה שאת כבר צופה בו,ואיפה שלא תהיי,בהתחלה,באמצע,או בסוף,ההופעה הזו משגעת בכל קטע שהוא וההלם ממנה הוא Inevitable
. גם אני בטוחה שלא תתאכזבי,אלא להפך.תוקסמי מההופעה בדיוק כמו כל השאר בפורום שראו.העובדה שלא הייתה אפילו ביקורת אחת רעה על ה-DVD וכולם פשוט השתגעו עליו מעידה על זה שהוא מוצלח מאוד
. ספרי לנו גם איך היה באילת בנופש עצמו,מה עשית,איפו ביקרת וכ'ו...
זה מעניין ואני לפחות אשמח מאוד לקרוא על החופשה שלך שם
טוף אז תהני לך מה-DVD בינתיים כי אני בטוחה שאת באמצע הצפיה בו וספרי לנו מה דעתך עליו אחר כך יעלו

yaelsn

New member
חחח אהבתי את מה שכתבת../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

יפה איך שקישרת הכל בסוף ל - Inevitable
היה ממש כיף באילת
היינו בים, קצת בבריכה של המלון, בטיילת, בקניון (שם קניתי את ה - DVD כמובן
)... וגם פגשנו חברים שלנו שגם כן היו באילת אז הלכנו יחד איתם ל - IMAX וזה היה קצת מעאפן חחח... ציפיתי שזה יהיה יותר מגניב
לא עשינו משהו מיוחד כי כבר היינו במצפה התת ימי ובתמנע ובכל האתרים התיירותיים האחרים בפעמים הקודמות שהיינו שם חחח... ועוד מעט אני אכתוב בצורה מסודרת משהו על ה - DVD

shakira5

New member
חח../images/Emo6.gifתודהה../images/Emo9.gif

טוב נו על ים,בריכה,טיילת וקניון של אילת אי אפשר לוותר
חח... האמת שגם אנחנו היינו בפעם האחרונה שהיינו באילת ב-IMAX,ואני מסכימה איתך
אח שלי ממש התלהב כי זו הייתה אטרקציה נחמדה בשבילו...הוא יותר קטן ממני והוא נהנה אבל אני קצת השתעממתי...באמת,כמו שאמרת,מצפים למשהו אחר..חח...אבל שטויות,לא נורא אני בטוחה שנהנית משאר הברים מאוד ובסופו של דבר מה שזוכרים זה את מה שהיה כיף
חח בגלל שאני עונה "ממש ממש מהר" כבר קראתי את הביקורת המקסימה שלך ואני כבר מגיבה גם לה

pringles1

New member
אין דבר יותר נכון מהמשפט הזה....--->

"המילים שלה פשוט חודרות עמוק פנימה ולא מרפות..." פשוט מה שאני מרגישה בדיוק כלפי הליריקה של שאקירה- שלמות
תתחדשי ותהני

El Argentino

New member
Holi Yael ושלום לכולם,

אנצל את השירשור שפתחת כדי לספר לכם שהעותק שלי הגיע אליי שלשום. הוא עלה לי 89.9 שקלים. וה-DVD באמת שווה כל אגורה! WOW WOW WOW איזו הופעה מהממת, איזה כישרון!! צפיתי בה כבר ארבע פעמים ואני לא מפסיק להתפעל. כל השירים ריגשו אותי אחד אחד. מאוד מאוד אהבתי את הביצועים של: Antología, Inevitable, Si Te Vas, No, La Pared, Pies Descalzos, Ojos Así הם פשוט לא יוצאים לי מהראש / מהאוזן. וכמובן שאר הלהיטים. פשוט אין על שאקירה בספרדית. 2 דברים קצת מעצבנים אותי בקשר ל-DVD: 1. החוסר בעוד תוספות. חסר לי איזה ראיון / סרט דוקומנטרי הקשור רק ב- ש א ק י ר ה. 2. מאוד מעצבן שכל השירים של ההופעה לא נמצאים גם ב-CD. חוץ מזה, הכל 100%. אני מצידי, רכשתי את ה-DVD החדש גם בפורמט ה-בלו ריי שיוצא לשוק ב-18 לחודש. שווה כל אגורה ההופעה הזאת. שאקירה בלייב זה הטופ.

El Argentino

New member
בלו-ריי זהו פורמט חדש בשוק סרטי ה-DVD

לפרטים נוספים לגבי השיטה הזאת תוכלי לקרוא כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/Blu-ray בגדול, זהו פורמט המתחרה בפורמט ה-DVD הרגיל. טוענים כי איכות התמונה והסאונד בפורמט זה יותר איכותית.

shakira5

New member
../images/Emo2.gifמאיפה רכשת את גירסת הבלו ריי../images/Emo35.gif

זה ממש מעניין אותי והיתי שמחה לקבל פרטים על רכישת גירסת הבלו-ריי שלך של ה-DVD המדהים הזה
תודה מראש...

yaelsn

New member
אסקייאלללל../images/Emo24.gif

אתה כל כך צודק
פשוט הופעה מדהימה
אני תכף אכתוב גם כן קצת רשמים חחחח
באמת הייתי רוצה משהו יותר ספציפי עליה ועל איך זה נראה מאחורי הקלעים. והקטע שבאמת איכזב אותי היה שה - CD המצורף כל כך קטן
אבל יש גם את ההופעה מדובאי שהיא מאוד דומה להופעה הזו אז לא נורא חחחח ולא הבנתי משהו בקשר לבלו ריי... קנית 2 דיסקים, או שהדיסק שקנית פשוט מתאים לשני הפורמטים? תתחדש

ברוכה השבה../images/Emo24.gif

[קודם כול מצטערת שתגובה קצת מאוחרת ונראה לי גם אחרונה
] ת-תח-ד-ש-י מאמוש
הוא לך 80 שקלים
זוול יחסית..יפהה
וואו ההופעה בדובאי
ואת ממש צודקת זה ממש מזכיר את הסיפור שמאחורי השיר inevitable ובטח עכשיו אחרי שראית את הדיוידי ואת הביצוע לשיר מה את חושבת עליו
נכון שהוא פשוט מדהים
נכון הליריקס של שאקיי הם פשוט אין מילים לתאר היא כול כך יודעת לתאר לשיר לתת את השואו לשיר וכמובן הכי טוב היא מעבירה את המסר שמאחורי בייחוד בדיוידי הזה..שאקיי פשוט עושה את זה בצורה מושלמת לא הייתה כמוה לא תהיה כמוה היא פשוט מלכה
אני חותמת לך שאת לא תתאכזבי
ואני גם רוצה לשמוע מה אהבת ומה פחות כע
ואני גם מצטרפת לנופיי וגם רוצה לשמוע איך היה באילת..איפה ביקרת
מה עשית
וכו'..

yaelsn

New member
תודה מתוקה../images/Emo24.gif

חחחח למה מאוחרת? בסה"כ יום אחרי שכתבתי את ההודעה חחח
נראה לי שזה עלה ככה בגלל שקניתי באילת... כמה זה עלה לך?
זה היה מדהיםםםםםם
וגם כל שאר הביצועים פשוט מדהימים!! למעלה כתבתי לנופר איך היה באילת ועוד מעט אני אכתוב משהו על ההתרשמות שלי מההופעה כולה כי יש לי הרבה לכתוב חחח...

12ShakirA12

New member
וולקאם בק יעלו../images/Emo25.gif

איך היה באילת? איפה טיילת? עם מי נסעת? כמה זמן? ספרי קצת (הרבה) חוויות!!!
תתחדשי על ה-DVD הדנדש, דווקא ביום שני ב12:00 הייתי למעלה בארוחת צהריים
. חתיכת מחיר!! בטוח הייתי אומרת לך לקנות לי
אבל לא נורא, אני מקווה כבר לקנות אותו מתישהו החודש!!!! בוואנו אמנם אני עדיין לא ראיתי ת'הופעה (ואפילו לא קניתי את הDVD. טירוף ממש) אבל אני לגמרי מסכימה איתך במה שכתבת. אני מחכה לרגע שבו אני אצפה בהופעה, ובכלל שאני כבר אקנה את הדיסק

למעלה