הולהההההה../images/Emo24.gif
חזרתי היום מאילת... היה כיףףףף
ולמה אני פותחת הודעה חדשה, אתם שואלים
כי מה שיש לי לספר מתקשר לשאקי... אז אני אקדים ואספר קודם כל את סוף הסיפור: כפי שאפשר לראות בתמונה, קניתי את ה - DVD החדשששש
(80 ש"ח, אם זה מעניין אתכם חחח... וסורי שאקו שלא סימסתי אבל זה היה בשעה 12 בצהריים בערך ואמרת שבשעות האלה הטלפון שלך כבוי...
) ועכשיו לסיפור המלא חחח: היינו בנסיעה לאילת והקשבתי לדיסק של ההופעה בדובאי, עצמתי עיניים וכמעט שנרדמתי, אבל משום מה, באמצע השיר Inevitable, פתאום פקחתי עיניים. מצאתי את עצמי מסתכלת על נוף מדהים! האוטו שלנו נסע על כביש קטן שהיה "לכוד" בין קבוצה של הרים מרשימים וענקיים והנוף היה פשוט עוצר נשימה! הקשבתי למילים, חשבתי על ההקדמה שהיא אומרת לפני שהיא מתחילה לשיר אותו, שבה היא מדברת על הנוף שגרם לה לכתוב את השיר בלילה שבו היא כתבה אותו ואז פשוט הרגשתי שאני חייבת לקנות את ה - DVD ולראות את הפרצוף שלה ואת ההבעות שלה במהלך הביצוע לשיר הזה. אני חושבת שרק באותו רגע, הבנתי עד כמה אני מעריכה את שאקירה בתור יוצרת... עד אז פשוט נהניתי מהשירים שלה, מהקול, מהריקוד, אבל עכשיו אני מבינה את המדהימוּת שלה ברמה הרבה יותר גדולה...
המילים שלה פשוט חודרות עמוק פנימה ולא מרפות... אין לכם מושג כמה התרגשתי כשהחזקתי את הדיסק בידיים וכמה שחיכיתי כבר להגיע הבייתה ולראות את ההופעה... 3 ימים חיכיתי ועכשיו אני עומדת להתחיל לראות אותה
אני בטוחה שאני לא אתאכזב
חזרתי היום מאילת... היה כיףףףף