הולהההההההההה

הולהההההההההה../images/Emo9.gif

מה שלומכם אנשים יפים שלי ? :) תתחדשו על הפורום, בהצלחה .. ואני *גאה* לפתוח ת´דיון הרציני הראשון בפורום, אנשים מה דעתכם על הסטיגמה שנוצרה. שנלי פורטאדו היא קולגה של אלאניס ממש מרגישים בדמיון (אפילו שאין יותר טוב מאלאניס
) בסיגנון שירה ובדיבור ובמוזיקה וב..... בלההה הבנתם ת´פואנטה :) בעעע. לאב יו בהביי

AlanisJunkie

New member
שתיהן קנדיות

ולכן יש בינהן הרבה מאוד חיבה. בכל מיקרה, זה מה שהן מראות. נראה לי שיש איזה ראיון עם אלאניס בו היא אומרת כמה דברים טובים על נלי. אני אישית לא אוהב במיוחד את נלי. היא לא איכותית מי יודע מה, לא מרגשת, לא מיוחדת, בקיצור, סתם עוד זמרת, בניגוד לאלאניס. ואם כבר דנים על זה, אז מה דעתכם על כך שיש מי שמקטלג את אלאניס כעוד זמרת פופ פשוטה של המיינסטרים, שלא שווה מי יודע מה? לדדעתי, לא ראוי להתייחס לאנשים כאלה, על כן אתם פטורים מלענות על השאלה. ----- What R U my blood? you touch me like U R my blood

מה?!?

איזו סטיגמה מטופשת! נלי פורטדו נשמעת, ותסלח לי השחרחורת, כמו קרפדה שעברה שיבוט גנטי. דהיינו- כמו רובוט שסוללותיו נחלדו. אם כבר "קולגות" של אלאניס, אז יש את גלית אטלס הישראלית, ואיגי וקסמן שאפילו העידה על עצמה: "אני אלאניס, אני אפילו קנדית!" ובכן, איגי וקסמן מזכירה אותה פחות, אבל גלית אטלס, לפחות בשירה המפורסם- "ולהיפך", ממש נראית מכו ששמעה אלאניס בחדר אטום זמן רב מדי. אך על תבינו אותי לא נכון- - - לא אמרתי שזה רע..!
. -נעמה.

IC4

New member
אני משוכנע שאיני היחיד שחושב כך

וזה לא שההערצה לאלאניס מסנוורת אותי פשוט אין ממש מה להשוות בין אלאניס לנלי נלי היא סתם פוצית שלצערנו הביאה לעולם את השיר "אני כמו ציפור" שהביא לעלייה בציד הציפורים

Rוית

New member
אין שום מקום להשוואה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ובאמת שבצורה הכי אובייקטיבית אני אומרת את זה! אני לא רואה שום דמיון בשירים שלהן... ודמיון חיצוני ממש לא... אבל בקשר לאיגי וקסמן היא באמת דומה לה (חיצונית-חוץ מלסת טיפה בולטת שיש לאיגי) ואת השירים שלה אני לא מכירה כ"כ טוב, אבל אין שום דבר שמשתווה לאלאניס ולשירים שלה (טוב, נו, אולי פה האוביקטיביות טיפה נעלמה
) Rוית

Unplugged

New member
חחחח

לנלי פורטדו יש יופי ישראלי...היא מזכירה לי פריחות משנקין איגי וקסמן לגמרי דומה לאלאניס ובשיאהאובייקטיביות אני אומרת שאלאניס יותר יפה...מה לעשות אין לה כזאת לסת ואין לה שקים מתחת לעיניים...

למעלה