הולדת בן לגבר פרוד

• פותח הנושא mz34
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

mz34

New member
הולדת בן לגבר פרוד

הולדת בן לגבר פרוד
אני פרוד וחי עם אישה אחרת נולד לנו בן אישתי ה-1 עדיין לא יודעת בסוף החודש הזה יש לנו דיון על מזונות קבועים שאלתי היא האם להגיד בבית המשפט על הילד הנוסף או בכלל מהן ההשלכות של הנושא הזה

פרוד עם ילד מאשה אחרת

הולדת בן לגבר פרוד
אני פרוד וחי עם אישה אחרת נולד לנו בן אישתי ה-1 עדיין לא יודעת בסוף החודש הזה יש לנו דיון על מזונות קבועים שאלתי היא האם להגיד בבית המשפט על הילד הנוסף או בכלל מהן ההשלכות של הנושא הזה
פרוד עם ילד מאשה אחרת
הולדתו של בנך, מזכה אותו במזונות. חובתך לזונו אבסולוטית בגיל זה. מכאן שיש להולדתו השפעה על פסיקת המזונות לפרודתך וילדיכם המשותפים. לענין העלאת הענין או לא, אין מספיק נתונים בשאלתך ורצוי היה להיוועץ עם עו"ד בפניו תוצגנה על העובדות, בטרם ייעצו לך.

mz34

New member
אשמח לתשובה מנוקודת מבט

פרוד עם ילד מאשה אחרת
הולדתו של בנך, מזכה אותו במזונות. חובתך לזונו אבסולוטית בגיל זה. מכאן שיש להולדתו השפעה על פסיקת המזונות לפרודתך וילדיכם המשותפים. לענין העלאת הענין או לא, אין מספיק נתונים בשאלתך ורצוי היה להיוועץ עם עו"ד בפניו תוצגנה על העובדות, בטרם ייעצו לך.
אשמח לתשובה מנוקודת מבט
אחרת אין לי שום בעיה איתה אני חי אצל חברתי לחיים שאלה היא יותר מה קורה ביני לבין אישתי ה 1

תשובה

אשמח לתשובה מנוקודת מבט
אחרת אין לי שום בעיה איתה אני חי אצל חברתי לחיים שאלה היא יותר מה קורה ביני לבין אישתי ה 1
תשובה
השאלה היא השלכות על מה. לענין המזונות ההשלכות הן משמעותיות. אתה חייב לזון את כל ילדיך והולדת ילד נוסף היא מעמסה כלכלית שיש להתחשב בה כשמחייבים אותך במזונות לתובעים. כנראה שיש לאשתך עילת גירושין. אתה נחשב לרועה זונות היינו גבר שחי עם אשה שאינה אשתו ואשתך זכאית לטעון שאינה רוצה בך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה