הולדן יקירי.

המיואשת

New member
הולדן יקירי.

הכל יכול לקרות,וזה יהיה נחמד אם באמת אראה ת`שם שלך כשזה יקרה,בחדשות ואומר לילדי-אתם רואים ת`איש הזה פה בחדשות? הוא היה חבר שלי.אנחנו מכירים!!! ואז אהיה מאושרת:) אז לפחות תקוה זו תשאירך בצפיה לעתיד,מה? לפחות המון פוטנציאל יש לך!!! אני מחכה:) אחה``צ טובים. סתם ככה,אתה גר בחיפה?עם ההורים?איך זה הולך בטכניון?יש מעונות לא?

המיואשת

New member
עוד כמה דברים שנשכחו מקודם...

תומר.מה שם המשפחה שלך? איך אדע לומר לילדי שזה אתה אם לא ראיתי אותך ואפילו שם משפחה לא ידוע?... ו...אתמול היית רציני לגבי הבירה וכאלה? יש לך חברה? תענה על השאלות של מקודם... ו...תופפת בקצב עם שיר של בן-ארצי???? אני בשוק...ייייאאאאקקקקקקק. זה מה שיש לי לומר בנידון. טוב אולי לא,כי עוד לא שמעתי אותו ו:``הוי דן כל אדם לכף זכות``,אני סתם דוחה.... טוב.אני מחכה בקוצר רוח.

הממ..........

ואווו.......אני מתחיל להרגיש כמו המשחק הזה 3 דקות 30 שאלות :) אבל אני אוהב את זה....בד``כ זה הכישרון שלי שעוד לא ``ניצלתי אותו`` שם המשפחה את יודעת, ואפילו את השם המלא. אתמול הייתי רציני לגמריי בנוגע לבירה. אני תארתי בידיוק את שלבי שתיית הבירה בזמן אמת. צריך ללמוד להנות מבירה. אני אח``כ נפלתי על המיטה, ולקח לי אולי דקה אחת בכדי להרדם.... השקר הקטן היחידי היה בזה שהיו לי תחתוני בוקסר :) כי היה קר (הרדיאטור הפסיק לעבוד ב-2:00 (זה אוטומטי)).... ו....אני לא הייתי שיכור! בירה אחת לא הופכת אותי לשיכור. פעם אחת הייתי שיכור, אבל על זה אספר לכם בלילה הקרוב.... יש לי חברה כבר שנה ו- 4 חודשים כמעט. היא גם סטודנטית בטכניון, שסיימה עכשיו את הלימודים ומתחילה לעבור במוטורלה סמיקונדקטורס (הרצליה)... היתרון היחידי במשכורת שלי עליה, הוא שאני לא משלם מס הכנסה....:) יש לי עוד כמה דברים להגיד בנושא החברה, אך אלו לא דברים לפורום... ובקשר לתיפוף....אני אספר שכאשר יש מצב רוח טוב (וזה קורה מדי פעם), אז כל שיר ברדיו הוא טוב....ככה שאני מגביר את הוולויום, סוגר את הדלת ומשתגע עם עצמי (די, סוטים). זה כולל קפיצות, שירה, תיפוף וכל דבר... אחרי 10-20 דקות אני מפסיק, והולך להתקלח, כי אני מזיע.

המיואשת

New member
פשש...נשמע טוב..

יש הרבה מקום לדמיון... ומה על החברה שלך?... טוב. אני מבינה ששאלות אלי אין, אז אני אתגבר את המאגר שלי ואחזור:)

המיואשת

New member
אחרי הפרטים הרבים עליך...

אני מצטערת שיש לך חברה:) שדה תירס... בפולים היה תירס? לא נראה לי.... אולי התפלבלת ואתם מארה``ב בזמן שהעבידו את הכושים... אתה יודע מה? נסחפתי...עיזבו אנשים עיזבו.. אני כבר עפה הביתה... הביתה מרקו אמא הביהת!!!!

סורי...

לאחר 5 שעות של עבודה, כבר לא היה לי כוח לחשוב. עכשיו אני בחדר, ולאחר אתמול, הבנתי שאני חייב לישון לפחות שעה-שעה וחצי לפני הפגישה הבאה שלי ב-20:30. קודם כל, אני אצרף כאן לינק (כבר פעם עשירית שאני שם אותו בפורומים... אבל זה ממש לא נורא) של אתר שבו יש תמונות שלי, ויש גם תמונה אחת של החברה שלי. ההבדל אצלי הוא שעכשיו יש לי קרחת מאז יום שבת, אז נוספו איזה כמה מילימטרים על הראש. יש לי אלייך הרבה שאלות.......אבל: א. אני שפוך מת ב. אני חייב לישון ג. אני מעדיף לשאול את זה בצ`אט...אבל לא נורא אני אכתוב מאוחר יותר (לקראת חצות) מכתב המכיל כ- 30-40 שאלות (לפחות). אני לא מבטיח, אבל אני אשתדל. יש בי התעניינות, והיא תנצח (את העייפות...). העייפות ניצחה במערכה, אך ההתעניינות תנצח בקרב. (הממ....נשמע מוכר...) לילה טוב * הכותב בד``כ מתנגד לשינה בצהריים, אבל אחרי אתמול, הוא מרגיש שהוא לא יכול לאכזב את שותפו *

סקוווווווווופ

טוב, לא ציפיתי לזה, האמת היא שאני לא מתבייש בשם המלא שלי, אבל הוא קצת מוזר. אז ככה, השם המלא שלי הוא (קחו אוויר): זאב תומר קורנפלד קודם כל ניתן לראות שהשם הראשון שלי הוא לא תומר, כלומר כולכם חייבים לקרוא לי זאב! קיבלתי את השם זאב מסבא שלי ז``ל, שהשם של סבא שלו היה זאב. הוא התעקש שהשם הזה יהיה השם הראשון שלי, וההורים שלי ``נעתרו`` לבקשתו. הם הוסיפו לי את השם תומר בתור שם אמצעי, וכולם קוראים לי תומר. רק הצבא מכיר אותי בשם זאב, או על מסמכים רשמיים אני כותב את שמי המלא. בד``כ זה תומר קורנפלד, אבל שיהיה. ובקשר לשם משפחה, אז התשובה היא לא יודע. אני לא יודע מאיפה הגיע ה-``שדה תירס`` הזה לשם המשפחה שלי, מקורו ככל הנראה מפולין. אני לא יודע מי עבד בשדה תירס אבל כן, כולם קוראים לי קורנפלקס...זה קצת מעליב, משום שאני גאה בשם משפחתי. אבל למרות זאת, אין לי בעיה שמאחורי הגב יקראו לי כך, רק לא בפרצוף. ואם כבר מדברים על זה, אז לכל מי מאיתנו שקורא מעריב/מעריב לנוער אז אחד האחים שלי (אורן קורנפלד) הוא כתב ספורט במעריב, כותב מדי פעם כתבות, וכותב גם את מדור הספורט במעריב לנוער מדי פעם. (כל זה היה עד הקד``צ שהוא התחיל לא מזמן)....אני בטוח שכל מי שמתעניין ראה אותו :) ההורים שלי גרים בגבעת שמואל במרכז, ואני גר בחיפה במעונות בתוך הטכניון. זה עולה לי 400 ש``ח בחודש, שזה ממש כלום, וגם לא משלמים ארנונה, מים, גז, חשמל, ועד בית (אבל יש חשבון טלפון). אני כבר 4 שנים לא גר עם ההורים, ורק חוזר למרכז בסופ``שים... המשך השאלות יהיו כתגובה לתגובתך להודעה שכתבת

למעלה