סקוווווווווופ
טוב, לא ציפיתי לזה, האמת היא שאני לא מתבייש בשם המלא שלי, אבל הוא קצת מוזר. אז ככה, השם המלא שלי הוא (קחו אוויר): זאב תומר קורנפלד קודם כל ניתן לראות שהשם הראשון שלי הוא לא תומר, כלומר כולכם חייבים לקרוא לי זאב! קיבלתי את השם זאב מסבא שלי ז``ל, שהשם של סבא שלו היה זאב. הוא התעקש שהשם הזה יהיה השם הראשון שלי, וההורים שלי ``נעתרו`` לבקשתו. הם הוסיפו לי את השם תומר בתור שם אמצעי, וכולם קוראים לי תומר. רק הצבא מכיר אותי בשם זאב, או על מסמכים רשמיים אני כותב את שמי המלא. בד``כ זה תומר קורנפלד, אבל שיהיה. ובקשר לשם משפחה, אז התשובה היא לא יודע. אני לא יודע מאיפה הגיע ה-``שדה תירס`` הזה לשם המשפחה שלי, מקורו ככל הנראה מפולין. אני לא יודע מי עבד בשדה תירס אבל כן, כולם קוראים לי קורנפלקס...זה קצת מעליב, משום שאני גאה בשם משפחתי. אבל למרות זאת, אין לי בעיה שמאחורי הגב יקראו לי כך, רק לא בפרצוף. ואם כבר מדברים על זה, אז לכל מי מאיתנו שקורא מעריב/מעריב לנוער אז אחד האחים שלי (אורן קורנפלד) הוא כתב ספורט במעריב, כותב מדי פעם כתבות, וכותב גם את מדור הספורט במעריב לנוער מדי פעם. (כל זה היה עד הקד``צ שהוא התחיל לא מזמן)....אני בטוח שכל מי שמתעניין ראה אותו

ההורים שלי גרים בגבעת שמואל במרכז, ואני גר בחיפה במעונות בתוך הטכניון. זה עולה לי 400 ש``ח בחודש, שזה ממש כלום, וגם לא משלמים ארנונה, מים, גז, חשמל, ועד בית (אבל יש חשבון טלפון). אני כבר 4 שנים לא גר עם ההורים, ורק חוזר למרכז בסופ``שים... המשך השאלות יהיו כתגובה לתגובתך להודעה שכתבת