הולדן איכזבת B-(

בבר

New member
הולדן איכזבת B-(

אתה יודע שאכזבת אותי? הבטחת שתתקשר ולא התקשרת אני משאירה לך 2 הודעות <תסתכל למטה> ואתה לא מגיב. אם אתה כועס עליי או משהו אז בבקשה ממך רק תגיד לי את האמת בפרצוף לא משנה כמה היא קשה אבל על תעלם ככה סתם כי זה מעצבן. שבת שלום, עינב.

בבר.....

יש לי כל כך הרבה מה להגיד לך...ואני לא הייתי רוצה לעשות זאת בפורום. העובדה שלא התקשרתי נבעה מ- 2 סיבות: 1. כאשר נתת לי את הטלפון הישן, דיברנו, ואמרנו שנדבר בערב או משהו. אז שכחתי, ואז אמרת שחזרת לפלאפון השני, וכבר לא היה לי אותו... 2. בשבוע האחרון היו לי לבבות בעיניים. למען האמת, עדיין יש לי לבבות בעיניים. את יכולה להבין זאת מהודעותיי בימים האחרונים, ממילות השירים שאני שם כאן, שאני מרגיש.....ואני מאוהב. כאשר מאוהבים, בהתחלה זונחים את כל החברים שאותם אוהבים ומכירים, ואני בטוח שלא את היחידה שזנחתי. אני מעוניין לדבר איתך עינב.....ויש לי כמה דברים שאני צריך להגיד -לך- באופן אישי... בכל מקרה, עינב, אני מצטער על חוסר היחס...אני לא כועס עלייך, אבל במידה מסוימת גרמת לי להבין כמה דברים לגבייך שלא ידעתי קודם. ועל זה אדון איתך בטלפון...כי לא כולם צריכים לדעת תומר

בבר

New member
הולדן תודה אבל...

לא תודה.... אני לא קוראת הודעות שאתה משאיר לאחרים או בכלל בגלל שיש לי טונות לימודים ואני לא יודעת איך גרמתי לך להבין דברים לגביי שלא אמרתי ואם אתה מושפע מסיפורים ששמעת או משהו ... <כי אני רק אמרתי לך שתתקשר יותר מאוחר כי לא יכתי לדבר אז ואני לא זוכרת כבר מה היתה הסיבה> אז עזוב. אני לא זונחת ככה אנשים גם כשאני מאוהבת ואם אני יודעת שהם במצב קשה כמו שאני עכשיו אז אני מרימה טלפון לשאול מה שלומם. בכל אופן, אני נוהגת להגיד את האמת לאנשים בפנים. שיהיו לך חיים טובים ומאושרים, עינב.

למעלה