הוכרעה המלחמה!!!

רבקהבן

New member
הוכרעה המלחמה!!!

אז בהחלט מגיע לכן כל הכבוד שבזכותכן המקום הכי מבולגן בבית אבל הכי מבולגן הוכרע תחת התקפה כבדה היום כאשר הייתי עסוקה בפינטוזים על בית חלומותיי ניגשתי למלאכה הכי מורכבת אצלי בבית וזה ארון הבגדים שלי שאותו כבר חודש אני אומרת שצריך לעשות עליו פשיטה... ומאז הוא רק צבר עוד ועוד בלאגן אז היום כמו גדולה תפסתי את עצמי בידיים וסידרתי...

maybesure

New member
אין מילים

אבל כשאני רואה פה תמונות של לפני/אחרי לפעמים נדמה לי שטעיתי בפורום. אצלי הלפני נראה כמו האחרי שלך ועדיין אני חושבת שיש לי עוד מלא מה לסדר. אגב.. הייתי דוחפת את זנב התחרה בארון העליון פנימה ואז סוגרת את הדלת. וגם: הנעלים, למה לא להעמיד אותן וליישר קצת? ו.. נשארה מגבת על המיטה? יאללה - מסדר אמריקאי
אבל ברצינות: כל הכבוד. באמת הבדל עצום!

רבקהבן

New member
אני מבקשת רק לא לטעות...

לא כל הבית שלי במצב שכזה רק ארון הבגדים שלי שאר הבית מניח את הדעת יש סדר רק שארון הבגדים שלי היה עמוס מידי בכל מיני ומאז שהייתי מאושפזת בהריון וכל הסיפור של הלידה פשוט לא יכולתי לסדר אותו אז אתמול תקפתי אותו... אני אמנם מבולגנת אבל לא עד כדי כך....

colibri

New member
../images/Emo140.gif נהדר ../images/Emo45.gif

ואת הרי לא בתחרות עם אף אחת... ואם אני "עד כדי כך", ואם אצלי יש בלגן כזה או אחר ביותר מאשר מקום אחד - אז מה? אני משתדלת ללמוד לא להשוות את עצמי לאחרים, אלא לעצמי - איפה אני היום לעומת איפה שהייתי אתמול

maybesure

New member
יקירה

לא שופטים אותך, חלילה. לפחות אני להיפך: מצדיעה לך!!!

iditush forever

New member
וואוו כל הכבוד לך../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ת'אמת שגם אני צריכה לסדר את הארונות בגדים שלי ושל הבחור, נראים כמו סופת הוריקן עברה שם...
יפה לך, ותשמרי עליו ככה.

טליW

New member
רבקה-כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מדהימה שכמותך! נהדר!!!

למעלה