הוכרזה תחרות

ycyclop

New member
הוכרזה תחרות

הוכרזה תחרות פיתוח משחק לוח פשוט שהמוטיב שלו הוא "כלים משותפים". לפרטים גשו לקישור המצורף זוהי התחרות הרביעית שלהם ומתיד יש דברים מענינים. אני בטוח אעשה מאמץ לשלוח משחק ואולי אם עוד כמה מהפורום יצליחו יהיה לנו יצוג נאה. בתחרות קודמת היו כ-30 משחקים.

האטי

New member
מה לגבי קבוצת פיתוח?

מעולם לא תכננתי משחק, כך שאין לי הרבה ניסיון, אבל אשמח לקחת חלק בתהליך.

ycyclop

New member
שלום לך

מזמן לא שמענו ממך אבל שיערתי כי פשוט לא היית ליד מחשב בתקופת החופש. לתהליך פיתוח יש כמה אפשרויות. זו שמתאימה לי היא: פיתוח מערכת החוקים לבד או עם עוד אדם אחד לכל היותר, ואז בעזרת קבוצה ומספר משחקים לבצע test play. היות והמשחק בבסיסו אמור להיות לזוג אז זה יותר קל. אולי אפשר (אם כמה חברי פורום מנסים לפתח משחק) להפגש למפגש פורום של testplay למשחקים של כולם. בד"כ משחקים אבסטרקטים ל 2 אשר לא מוכרים נגמרים תוך 15-30 דקות ואז אפשר הרבה משחקים שונים ולראות כיוונים שונים שאנשים הלכו אליהם ובעיות שונות. אם את זוכרת את המשחק אצלי בבית (Tribes) היו שתי קבוצות של 5-6 שחקנים אשור עשו כ-30 משחקי נסיון לשלבים הראשוניים (5-6 תורות) של המשחק בשביל לקבל מפה מאוזנת אשר לא פוגעת בשום שחקן והחוקים של המשחק לוטשו.

האטי

New member
חדשות מרעישות

למרבה הצער הייתי בעבודה כל החופש (ולכן לא הייתי באייקון :((( ). התעדכנתי מדי יום בפורום, אבל רוב הדיונים עסקו בדיפלומטיה, ולי כידוע אין הרבה מה לומר בנושא. העדכון המשמח(?) הוא שהתפטרתי מעבודתי ועכשיו יהיה לי הרבה זמן פנוי. אני מציעה בזאת את שירותיי לצוות פיתוח המשחק (זה משהו שאני רוצה לנסות כבר כמה זמן).

האטי

New member
עכשיו הבנתי שזה אבסטרקטי...

קצת הוציא לי את החשק. חבל. באחת השנים הקודמות הייתה תמה וזה נשמע לי הרבה יותר מעניין.

ycyclop

New member
הכל תלוי איך מסתכלים על זה

החלקים צריכים להיות פשוטים אבל אף אחד לא אמר שאין תמה. ובעיה נוספת היא חוקים ב-1000 מילים. ככל שהמשחק יותר מעניין יש לו יותר סיכוי לזכות ותמה בהחלט יכולה להוסיף עניין. מי שזוכה מקבל חשיפה ואולי יכול להציע את אותו משחק עם חלקים יפים יותר, שיתאימו לתמה שעמד מאחורי הרעיון שלו. אף אחד לא אמר שזה קל

למעלה