הוכחת יהדות

SupermanZW

Well-known member
התבוללות לא קשורה לעניין

חוק השבות קובע באופן מפורש שכל זכאי/ת חוק השבות (כלומר שלכל הפחות יש לו/ה סבא או סבתא יהודי/ה) זכאי/ת להביא איתו/ה את משפחתו/ה, לפיכך לא היתה שום סיבה לעכב אותה ואת אימה. אנשים באופן טבעי לא אוהבים אנשים או גופים המתנכלים להם, עליך לזכור כי ישראל עצמה עודדה הגירה אליה באמצעות שליחים שסיפרו לתושבי ארצות אחרות סיפורים שקריים על מדינת ישראל (מבלי לבדוק האם מדובר ביהודים או בבני משפחות של יהודים, אלא לכל דכפין, ובמיוחד הם עשו זאת במדינות בעלות איכות חיים נמוכה בזמנו כאילו משום שהיו שם הרבה יהודים, כי הם יודעים שבמדינה בה יש הכי הרבה יהודים - ארה"ב, אף אחד לא היה מקשיב לשטויות שלהם) וגרמו לאנשים לרצות להיות יהודים או לחפש אולי יש להם סבתא של סבתא של סבתא של סבתא של סבתא של סבתא יהודיה ואז אולי במקרה יוכלו להוכיח את זה ולהיחשב יהודים, או למצוא סוג כזה של קרבה משפחתית ליהודי/ה אצל בן/ת זוגם או קרוב/ת משפחה אחר/ת, ואחרי כל הסיפורים האלה שוכנעו כמעט מיליון וחצי אנשים מחבר העמים (אשר 86% מהם יהודים להלכה, דרך אגב) לעלות לישראל, וכשהם מגיעים מחליטה המדינה להתנכל ולהתייחס אל רבים מהם באופן לא מכובד ולא אנושי, ובאופן טבעי הדבר גרם להם לא לאהוב את המדינה ולחזקים מביניהם לעזוב אותה או לרצות לעזוב אותה בעתיד (כי מן הסתם הרוב לא עומדים בקריטריוני ההגירה של שום מדינה מפותחת, אלא החזקים, כלומר בעלי המקצועות המבוקשים והרווחיים, אשר מן הסתם מדינות רבות מעוניינות לקלוט). אין היגיון בלא לרצות להעלות מתבוללים, זה לא מוסרי להפריד אנשים ממשפחותיהם כתנאי להגירתם, אין מדינה בעולם שעושה זאת ואין סיבה שישראל תעשה זאת. שומרי מסורת ימשיכו לשמור מסורת גם אם שכניהם לא ישמרו עליה ולכן טפשי לטעון שעליית מתבוללים הורסת את המסורת. מה זה לכל הרוחות ה"גרפולוגיה של המדינה"? ממתי למדינה יש כתב יד? (יש למדינה יד?
) ומה מסובך בה? העולים מחבר העמים לא באו מרקעים של דתות אחרות, רובם המכריע לא בא מרקע של שום דת, כי חיו בחברה חסרת דת. היו בארץ אוכלי חזיר גם לפני העליה ותמיד יהיו בה, אכילה הינה עניין פרטי ואין זה מעניינה של המדינה מה בוחרים לאכול תושביה. מכירת חזיר כמו מכירת כל דבר אחר היא עניין של ביקוש והיצע, הדבר פועל ע"פ כללי השוק, כשיש ביקוש מגיע מי שמספק את ההיצע, לכן משום שיש צרכני חזיר בארץ יש מי שמספק להם את הסחורה, זה לא אמור להפריע לך ולא אמור לעניין אותך בכלל. רוב העולים הם יהודים (חפש בארכיון, שם הצגתי את נתוני משרד הפנים בתגובתי על הודעה דומה, בהם מופיע כי מתוך 1450000 עולים מחבר העמים 1250000 הם יהודים). מקום המדינה לא הגיע אליה איש ממטרות ציוניות אלא רק ממטרות שיפור תנאי חיים ומתוך אמונות שווא ששתלו בהם אנשי הסוכנות אשר התנפצו ברגע שהגיעו. המדינה עודדה הגירה אליה ולאחר מכן התאכזרה אל המהגרים, זו טפשות שאין כדוגמתה ומלכתחילה לא היה צריך לנהוג כך, לא היה צריך לנסות לשכנע איש להגר לישראל ומי שהיה רוצה לבוא היה מחפש בעצמו את הדרך ובודק בעצמו האם הוא עונה על הקריטריונים שדורשת המדינה. למעשה הרוויחה המדינה רבות מהמהגרים מחבר העמים, רובם אנשים משכילים ותרמו רבות לפיתוח המדינה ולשגשוגה במיוחד בשנות ה90 המאוחרות, ולמרות כל מה שתרמו למדינה מתייחסת אליהם המדינה כאל אזרחים סוג ב', זהו עוול שיש לתקן. המדינה לא צריכה לעשות חיים קשים לאף אחד ולא לעודד הגירה של אנשים ולהתנכל להם לאחר מכן, ובכלל אם ישראל מעוניינת להפוך למדינה מפותחת עליה לשנות את קריטריוני ההגירה שלה כך שהדרישות מהמהגרים יהיו כאלה אשר יתרמו לפיתוח המדינה, כלומר במקום הקריטריונים הקיימים יש להנהיג קריטריונים של השכלה, ניסיון מקצועי, ידיעת עברית, קיום קרובי משפחה בארץ וכדו/ בדומה לקריטריונים של מדינות מפותחות (גם בהן הקריטריונים הם השכלה, ניסיון מקצועי, ידיעת השפה המקומית, וקיום קרובי משפחה בהן) וליצור על פי הקריטריונים תוכנית נקודות ולקבוע סף שרק מעליו יוכלו להגיע מהגרים, כך יגיעו רק מהגרים שמשתלם למדינה לקבל (ומי שיגיע באופן לא חוקי יגורש).
 
אם היה לי זמן בשפע כמוך

הייתי כותב תגובה יותר ארוכה, אבל אני רק יכול להגיד הנתונים שהצגת הם כולם שטויות כי אלו שכתובים כיהודים ממש לא בהכרך יהודים כי כמו שמרת, הרבה רצו להוכיח שם יהודים והרבה גם זייפו תעודות בשל כך! דמוגרפיה זה מה שהתכוונתי, אני מצטער שאני בן אדם שטועה לפעמים, שלא כמוך מר מושלם..
 

SupermanZW

Well-known member
תגובה

כל מזייפי התעודות והלא יהודים האחרים נכללים ב14% שציינתי, כאמור, ע"פ נתוני משרד הפנים 86% מעולי חבר העמים הם יהודים. הסכנה הדמוגראפית בישראל קיימת מצד שני מגזרים בלבד, הערבי והחרדי, עולי חבר העמים אינם מהווים סכנה דמוגראפית כלשהי.
 

orr48

New member
ילדה כנסי...

לדעתי זאת ארץ היהודים ורק יהודים יכולים לגור פה..לנוצרים ולמוסלמים יש מספיק ארצות שהם יכולים ללכת לגור בהן ומדינה של יהודים יש רק אחת וזאת ארץ ישראל. אני לא נגדך הוא משהו אבל אם לא טוב לך פה...עוד כמה שנים תעזבי את הארץ. אני נולדתי פה וגם אני רוצה לרדת מהארץ ואני יהודי שלם...דרך אגב ישראל באמת עושה קושי לאמות מדינות אחרות למשל אני פולני וסבי וסבתי נולדו בפולין ועשיי אזרחות פולניתו והפולנים לא עשו לי בעיות בגלל שאני יהודי קיבלתי אזרחות מהר מאוד ואני יכול לגור,לעבוד וללמוד בכל אירופה אני רוצה לעזוב את ישראל לטובת לונדון. מקווה לשמוע את דעתך.
 

AeroSlash

New member
קודם כל..

נתחיל מזה שלא אני ולא אימי לא נוצריות ולא מוסלמיות ולא שייכות לשום דת אחרת. [אנ לא אומרת שאנחנו חסרות אמונה באלהוים, אבל זה לא שייך לנושא אז לא נכנס לויכוח דתי]. זה יהיה חוצפה מצידי להגיד שלא טוב לי. סה"כ לא מענים אותי קשות ולא מפגינים כלפיי [בדר"כ] אלימות על היותי לא יהודיה. אבל, לחיות במדינה שמתנכלת לי בכל דרך אפשרית [ואני לא אתחיל לפרט איך, כי זה לא רלוונטי] הרצון להשאר פה הולך ופוחת. סה"כ אין לי שומדבר נגד א"י, מדינה ככל מדינה עם חסרונותיה ומעלותיה וסה"כ [ללא שום שחצנות] אני בן אדם שיכול להתפתח מעולה בישראל ובכל ארץ אחרת ולארגן לעצמו אחלה של חיים. והויכוח פה הוא לא על לעזוב את הארץ או לא בעתיד. הדיון הוא על הוחכת יהדות והצורה שבה א"י עוברת על חוקיה הראתי לכם בהודעה למעלה יותר.
 

arnon45

New member
נושא כואב

כיליד הארץ ובן לניצולי שואה.אני מרשה לעצמי להגיב באופן שלא ישא חן בעיני רבים.אם היית חיה בזמן השואה היית נישלחת כיהודיה להשמדה.מדינת ישראל צריכה לזכור מי עוד עשה סלקציה על סמך הדת ולהמנע מלעשות זאת לאחרים. גם הנאצים השמידו עד דור שלישי.בגלל זה נחקק חוק השבות שמעניק זכויות גם לילדי סבא יהודי.זאת לידיעת כל הגיזענים שרוצים יהודים טהורים בלבד.מה ההצעה שלהם להפריד משפחות.או לגייר בכוח. צריך להוציא את המונופול מידי הרבנות אז גם דברים בדת יתנהלו בצורה שפויה.
 

AeroSlash

New member
אני מסכימה בהחלט..

ישראל עושה עוד הרבה סלקציות [בהקשרים אחרים] על סמך הדת והדבר זוועתי בעיני.
 

danas55

New member
צודק

בתור עולה ותיקה אשר סבלה שם מגזענות לדעתי הבדיקות האלה נכונות ישנם הרבה גויים ששם שנאו אותנו אבל פה הם פתאום יהודים. ואל תחשבו שהשינא נעלמה. אני עבדתי במקום עבודה שבו היו מספר עולים שהם גויים. והם לא התביישו להגיד עד כמה המדינה שלנו חרא וכו' ושהם הולכים לכניסיה ועוד. אין לי נגדם כלום אבל זה לא פייר יש לנו מדינה 1! ליהודים ורק יהודים צריכים לחיות בה או לפחות אנשים שמכבדים אותה
 

E K O

New member
First of all

Recieve a ח"ח for typing in English ^.^ You're in my good list for that alone :) Anyhow, I never had to prove it nor will have to.... It's written in my ID that I'm Jewish, but if I'd have to I'd just ask them what would be a good way to prove me being Jewish.... That's all :)
 
למעלה