הוכחה H-)

הוכחה H-)

רוצים הוכחה שהספר הזה ממש טוב.אז קיבלתם: יש לי אח בן 12 הבחור כמעט לא קורא אבל מרגע שננתי לו את הארי פוטר ואמרתי לו כדאי לך כדאי לך מיליון פעמים ואחרי שכנועים רבים הוא הסכים לנסות ולא הצטער. והוא פשוט יושב וקורא. אומנם לא ממש הרבה ומהר כמו אנשים שממש אוהבים את זה אבל הרבה יותר ממקודם אני מקווה שאחרי זה הוא יתחיל לקרוא גם דברים אחרים. אז יש לי מילה אחת להגיד תודה!!!!!!! דפנה

Prongs

New member
1-2-3

1) לא ביקשנו הוכחה. 2) זאת לא הוכחה. 3) רוצה הוכחות בסגנון הזה? הסדרה הזאת הייתה עד עכשיו ב4 המקומות הראשונים של רבי המכר בהפרש של 15,000 ספרים עד ללפני חודש!!! רוצה עוד אחת?! הניו יורק טיימס הכין רשימה שונה של רבי מכר במיוחד בשביל הספרים האלה כי הם תמיד היו במקום הראשון!!! Prongs ``Bet you anything it`ll be a best-seller. Go on, I bet you.`` .Ludovic Bagman, England and Wimbourne Wasps Beater-

בלי להתעצבן

הבתי זוית קצת יותר אישית של הנתונים היבשים של המספרים. ואם יש לך בעיה עם זה. בעיה שלך ושלך בלבד. ולא אמרתי שאתם צריכים הוחכה סתם התחשק לי לשתף את כולם.

גם אצלי...

2 אחים שלי....לא שהם לא קוראים...אלא שהם קוראים רק ספרים מטומטמים...צמרמורת ושטויות.... -ליאת- fang shui ROCKS!

Panther

New member
אחד הקטעים שיותר אהבתי מהסקולבוק

הציטוט שהבאת למטה. בכלל הקטעים שבתחילת הספר (Quidditch Through the Ages) שסלבריטאים מעולם הקסמים אומרים מה דעתם על הספר הצחיקו אותי... והנה עוד אחד: Mr Whisp shows a lot of promise. If he keeps up the good work, he may well find himself sharing a photo-shoot with me one of these days! Gilderoy Lockhart. author, Magical Me

לאאא!

ריטה סקיטר לשלטון!! I`ve read worse.... או משהו כזה-אני לא ממש מצליחה להיזכר.... -ליאת- save a cow, drink a beer

למעלה