הוכחה מספר 2 להדס

מסתבר

New member
הוכחה מספר 2 להדס

שלום, נכון לפי פרטים אלה, לא. בברכה, מרכז מידע "Gonen Hollander" אל: <[email protected]> <hollan@bezeqint העתק: .net> נושא: תודה על התייחסותכם לשאלתי הקודמת 22/02/2004 20:38 אבל כוונתי הייתה האם בן אדם שהוריו לא אזרחי המדינה ואין לו שורשים יהודים כלשהם, והוא עצמו אינו יהודי, יוכל לקבל אזרחות?

CatchMeToo

New member
אלוהים ת'לא יודע לנסח שאלה!!!

תכתוב להם הנ"ל: האם בן אדם שהוא אינו יהודי ולא בעל קשר משפחתי לאזרחי א"י יוכל לקבל אזרחות ע"י אשרות עבודה, שעייה ממושכת במדינה וכדומה? שלום, נכון לפי פרטים אלה, לא. בברכה, מרכז מידע אם ת'לא טיפש כמו שאני חושב אתה תסיק את המסקנות בעצמך!!!

מסתבר

New member
שהייה...

תיכול לשאול תם באותה המידה ואם ת'לא טיפש תתקן את זה

HairyPoota

New member
סתם הערה דסי...

הנ"ל זה רשי תיבות של הנמצא למעלה... זאת אומרת... שאתה יכול להתייחס לדברים שנאמרו מקודם ולא שיאמרו בעתיד.... המילה שהיית אמור להשתמש בה זה "כדלקמן" או איך שז'וז'ו היה אומר את זה...לא זוכר זה היה מזמן!

חחחחחח.. איזה אידיוטים יצאתם דפוקים

להל"נ - לנזכר לפניו להנ"ל - נדון לכך... חחחחחחחחחחחחחח...... הרגת אותי הדס "אני יודע" חחחחח...

HairyPoota

New member
אבל יא אימו...

הוא אמר "הנ"ל" כמה גרשיים אני מרגיש כמו חלי יחימוביץ'

CatchMeToo

New member
לא נראה לי גבר...

אני הייתי בדעה של ניר אבל יש מצב אנחנו טועים..

אממ.. אתה דביל כי כתבת הנ"ל

הנ"ל=נזכר למעלה ואני דביל כי הבתלבלתי בין הנ"ל להלן- הנדון,שהם אינם ראשי תבות.. מי שיצא חכם פה זה ניר.. כי הוא גם הראה לי את הטעות שלי, לא יודע אם במתכוון וגם ראה את הטעות שלך.. עכשיו ברור יותר?

HairyPoota

New member
דיי אני אסמיק!

שימו לב שאמרתי אסמיק ולא יסמיק... לשון זה טוב!

CatchMeToo

New member
יווו יא דביל זה מה שאמרתי!!!

כושילאמש'ך לפני שאתה מקלל תבדוק שוב אידיוט!!!

למעלה