הוי ג'ט לג

AngeIDust

New member
הוי ג'ט לג

מי לעזאזל החליט שצריך להעביר שעה אחת קדימה בקיץ? למה להכניס מדינה שלמה לג'ט לג מיותר?? לא ברור אבל לפחות עכשיו אני אזכה לראות קצת אור יום כשאני יוצאת מהאוניברסיטה! ועכשיו לנושא אחר, לקראת השבוע החדש שמתקרב ובא ואיתו מתקרב גם פסח - מישהו עשה כבר ניקיון?? או יותר נכון - מישהו בכלל עושה נקיון פסח? ובכלל, איפה תעשו את החג? מי כבר קנה מצות? מי הכין את קיבתו לשבוע של אוכל יבש? ולשאלה הכי חשובה - למי בכלל לא אכפת מפסח?

העבירו יבשת שלמה שעה קדימה

אבל לפחות זה היה בין שבת לראשון, ככה שזה לא באמת מפריע לשעות שינה. פסח, פסח...... אני אהיה לבד בפסח. אימא שלי נסעה לביקור בארץ, ואני החלטתי שאני נשאר בשביל להתכונן למבחנים. זה יהיה הפסח הראשון שאני לא בקיבוץ. מדכא. בכל מקרה, לי אין תוכניות מיוחדות.

MissCunningham

New member
לך זה לא הפריע לשעות שינה...

אני הייתי ערה משישי ב10 בבוקר, לימודים, ישר לעבודה ב1 בצהריים עד 6, משם לבאר עד 4 וחצי לפנות בוקר, התעוררתי בשבת ב7 וחצי לעבודה עד 6 וחצי בערב ואחריה לבאר עד 5 בבוקר (שבגלל הזזת השעון נהפך ל6) ולהכנס למיטה ב7 בשביל לקום בבוקר ראשון ב11 ולעבוד.... עד 6 וחצי בערב. אחחח. זהו. לא עושה את זה יותר. 7 וחצי- 8 שעות שינה בסופשבוע אחד זה לא מספיק לי. סורי.
וורקוהולית שוב.

כמה ק"ג הורדת בסופ"ש הזה?

אני מניח שאת לא צריכה אותי בשביל לדשעת את זה (חוץ מזה שיש פה מספיק סטודנטים לרפואה) אבל זה ממש, ממש, לא בריא.

lol lypop

New member
אני ניקיתי

אמא שלי ממש אוהבת את פסח, היא חושבת שזה תירוץ מצוין לנקות את הבית בצורה משוגעת מהרגיל (היא קצת חולת ניקיון). אני בד"כ אוכלת כשר בפסח אבל השנה ויתרתי מאממ..סיבות מסוימות

מדינה?

יבשת! אוניברסיטה? אין לכם חופשת פסחא? גם ככה הסימסטר או-טו-טו נגמר.. ולמה צריך לאכול מצוב שכאפשר לכרסם את שפן הפסחא והביצה..

AngeIDust

New member
יקירי

סמסטר נגמר אצלנו בדיוק ב28 ביוני. התחלנו אותו לפי 3 שבועות....

eynav br

New member
אני ממש במקרה יעשה

סדר רציני בדברים שלי כי במקרה השבוע אני עוברת בית... לא ממש אכפת לי מפסח, אחגוג בארה"ב עם משפחה אבל לא יודעת עד כמה זה יהיה פסח או סתם עוד ארוחה..

למעלה