הוי בגיניסט...

Charlie

New member
הוי בגיניסט...

ההבדל בינינו הוא שאתה אופטימי חסר תקנה ונשארת במצודה בעוד שאני הבנתי כבר לפני מס´ שנים, עת היה ביבי רוה"מ, לאן נושבות הרוחות בתנועה ומיהרתי לברוח... איזו "נבחרת" בחרתם אתמול! בגין התהפך בקברו הלילה...

hungry penguin

New member
ואיפה אתה עכשיו?

איזו היא המפלגה המפוארת הזו שלך שתביא את הישועה? זו שהיית חכם מספיק כדי לעבור אליה בזמן?

אני לא אכנע ולא אברח

אני אמנם פסימי, כפי שציינתי במקום אחר בעמוד זה, אבל אני לא מסוגל להיכנע ללא קרב ולכן אני חושב שאקח לי שבוע-שבועיים להתאושש ואח"כ נראה מה עושים. אני עדיין משוכנע שקבוצה של 20-30 צעירים, שמוכנה לעשות עבודה שחורה לאורך מספר שנים, יכולה להשפיע לא פחות מהקבוצה של פייגלין (וזה לא מעט). השאלה- איפה אני מוצא את האנשים האלה (מעבר לחמישה-שישה שאני מכיר).

hungry penguin

New member
ימים אדומים

"ומכל עברים רבבות מכשולים שם גורל אכזרי על דרכנו אך אויבים, מרגלים ובתי אסורים לא יוכלו לעצור בעדנו"

UM2 חזר

New member
אנחנו איתך

חבורת צעירים מאיזור המרכז שרוצים לשנות אתמול הגענו לשפל המדרגה ובפעם הראשונה אני לאחר 4 מערכות בחירות שעזרתי בליכוד חושב על טיול לחרמון ביום הבחירות או לים אם יהיה שמש

מלמעלה פותרים לי בעיות

גם ככה אין לי זמן הפעם להיות פעיל- חסכו לי התלבטויות. הייתי מוכן לבלוע הכל, אילו לפחות מופז היה נבחר במקום השלישי. אבל ההתנהלות המגעילה של החברים כלפיו הוציאה לי את הרוח מהמפרשים. ננוח פעם אחת, לא נורא.

ראליסט

New member
אין לך מה להכנע...

כי היומיים האלו שוב הוכיחו שמעבר ל"אידאולוגיה" (שרון בעד מדינה פלסטינית-שקרו או הביא את הליכוד כמעט לעמדות של מר"ץ??),גם הליכוד וגם העבודה (שגם אם תגיע ל-19 מנדטים) ,הם נבלה וטרפה. תבין,שאתה מנסה להלחם בממסד.זה יותר קשה מאשר להלחם נגד אוייב בקרב (למרות שזה פחות כואב).אבל לממסד יש כ"כ הרבה כח,שתמיד הוא ינצח את הנאבקים בו.והליכוד ששולט במדינה,בהפסקות קצרות,מאז 1977,יצר ממסד מושחת בדיוק כמו זה של מפלגת העבודה. באין שיטה אחרת עם זה נצטרך לחיות.ואני לא אומר זאת מתוך יאוש,אלא מתוך ראיית הדברים כפי שהם חוזרים על עצמם כל מערכת בחירות.האנשים מתחלפים,והשחיתות מתחזקת.

Charlie

New member
אין זו כניעה או בריחה

קרא את הכתבה היום במעריב ותראה איך המאפיה שולטת בליכוד. ממש מאפיה. ואולי בתור חבר מרכז אינך צריך לקרוא "מעריב" , אתה אולי ראית בעיניך שלך את הגועל הזה. וזה היה ברור. כלכך ברור, ברגע שהעבירו את הכוח למרכז וביטלו את הפריימריס בליכוד, דבר שהיה אחת הסיבות לעזיבתי את המפלגה, השחיתות תחגוג. אילו היה בליכוד פריימריס כמו בעבודה, אלי עמיר היה נכנס ומופז היה משתלב במקום גבוה. ומדוע? כי בפריימריס פתוחים אתה חייב להצליח בחייך האישיים קודם לכן ("מצויינות" בשפתך, בגיניסט) על מנת לצבור מוניטין מחד וממון מאידך. האם בפריימריס פתוחים תופעת גבריאלי, אברהם וגמליאל היתה מתרחשת? כלל לא בטוח. דבר אחד בטוח: אם רא"ל מופז וראש העיר הוותיק (השר לשעבר) אולמרט כמו גם ציפי לבני ומאיר שטרית נדחקים לעשיריות ה-2 וה-4 : אלי עמיר לא היה נכנס ל-100 הראשוניפ...הרי הם היו בזים לו, חברי המרכז, לסופר הזה. מי מהם קרא ספר שלו בחייו? מי מהם קרא בכלל ספר בחייו...

Charlie

New member
הפעם בהחלט זה לא פשוט

להחליט עבור איזו רשימה להצביע. קשה לי יהיה לי להצביע למפלגת העבודה מבחינה רגשית. אני גם חושש מכמה אלמנטים המפלגה הזו. מאחר והימין הקיצוני והשמאל הראדיקלי אינם באים בחשבון כמו גם הרשימות הדתיות והערביות נותרתי עם 2 אפשרויות בלבד: שינוי או עם אחד. אינני סוציאליסט חלילה ולכן הגעתי להחלטה להצביע לשינוי למרות טומי לפיד מתוך אלמינציה של שאר הרשימות הרלוונטיות. הייתי שוקל להצביע ל"עלה ירוק" אילו היינו בזמן של שלום והיה להם סיכוי ממשי לעבור את אחוז החסימה. כן ידידי, הפעם לא אצביע "מחל" כי אם "יש" , לשינוי. תרתי משמע.

למעלה