הוירוס מתחיל

Tinkerblack

New member
הוירוס מתחיל

הוירוס מתחיל מתח ברחובות בלגנים כולם לא יודעים מה לעשות. נוצרים שבטים חדשים כולנו בפאניקה מוחלטת אין כבר הורים, מתו... שבט רע אחד על סף להשתלט לכם על הבית, ואתם צריכים לברוח מה אתם לוקחים איתכם לפני שאתם בורחים

techno girl

New member
../images/Emo105.gifאהההההה.........

נראה לי שכמה אוכל ומים שאפשר..... קצת בגדים נוחים ולבנים..... אם יש לי משו כמו פנס ובטריות, או למשל אספקה של גפרורים ונרות.......אם יש לי חיית מחמד חמודה, אז אני הייתי מנסה לקחת אותה........ בגדים חמים.... אם יש לי למשל גזיה או פרימוס ונפט/גז, אז אותם וקצת אוכל יבש ואיזה 2-3 סירים ו/או מחבתות..... אולי כוס או שתיים...סבונים ומברשות+משחות שיניים(אנחנו הרי -לפחות אני- מדברים על אותו האיזור שבו השבט צולם, אז יש שם נהרות או משו כזה.....)ומגבת.... המון המון איפור כדי להראות מגניבה כמוהם........ מסרק/מברשת..... המון קוקיות וגומיות..... תמונות של
לקס
...... דפים וכלי כתיבה(אני יודעת למה? כשיהיה משעמם אני אכתוד או אצייר)...... עוד דפים ועיתונים כחומר בעירה(?)..... וגם הרבה נייר טואלט!.......מחשב נייד שהלוואי אמן יהיה לי(מה אני אשאיר אותו להם?!).......ופלאפון(מעניין מאוד למי אני אתקשר).......ואולי עוד כמה דברים בסיסיים...... ואוכל לחיה!...... אני אגנוב מצית של אבא שלי וגם יביא את הנפט שיש בתוכו....זה טוב כבי להדליק דברים! או אנשים...... אה כן! ספרים, והמון...... אם יהיה לי משהו להוסיף אז אני אוסיף.....

Tinkerblack

New member
את צריכה ארגז בשביל כל זה

אפילו 8 ארגים כשכולם רודפים אחריך ואת הולכת אל הלא נודע את לא יודעת שלא יהיה מים או לא יהיה חשמל או שהכל התנתק את הולכת אל הלא נודע מה את לוקחת את כל אלו? ורצה עם ששמונה ארגזים כדי לברוח?

techno girl

New member
../images/Emo105.gifמהפתום?!

יש את התיקים הענקיים האלה שאפשר להכניס שם את כל הבית ואחותו..... וגם יש שם מין עוד "קשירה" כדי לייצב ושלא יהיה כבד מדי....

Tinkerblack

New member
אנשים טענו לדיון שבטי תודה

אני הייתי לוקחת לדעתי את מחברות השירים שלי ישר ואת הקופסה בה כל הדברים שיש לי שהם חשבוים לא הייתי חושבת לעתיד שמה אם לא יהיה אוכל או מים וכל זה

למעלה