הויכוח הנצחי

BIG CHEVY

New member
הויכוח הנצחי

אמריקאי מול כל החיקוים חח (יפני.קוראני.שוודי.רוסי.ושאר העולם..) מה הייתם מעדפים, ולמה,ואם אז איזו חברה ודגם.. אהה ובלי דעות קדומות מטומטמות..

tooom

New member
זו שאלה ללא תשובה אלא אם אתה מנסה

לעורר סתם ויכוח

procomp

New member
רק אמריקאי

רק מפלצות אמריקאיות אני אישית הייתי רוצה האמר H1

RAZ BAGG

New member
עוד שאלות לויכוח הנצחי.

כמה מהעונים -החזיקו בבעלותם אי פעם רכב 4X4 אמריקאי או יפני? -כמה מההעונים מחזיקים ברשיון נהיגה? ולמי שיודע, כמה חברים יש בפורום הזה?

BIG CHEVY

New member
מה הגישה המזלזלת?

כולם חוץ מאחד פה בעלי רשיון(לאחד יש על טרקטור נכון במבי?) אנחנו פה 20 חברים בערך.. כמעט כולם עם גיפים בעבר ובהווה.. מה לך יש ? ולמה הגישה הזו

edyc

New member
אין תשובה אחת

להרבה חברות יש כלי רכב מתאימים ... כל רכב, למשהו אחר. השם הראשון הוא ג'יפ ... אלא מה? ואם כבר ג'יפ אז את הרנגלר רוביקון. הצ'רוקי (דגם קודם) גם יכול להיות אופציה מעניינת
. ליפנים יש גם כמה כלי רכב מעניינים. טויוטה לנד קרוזר סדרה 70 (70,73,74,75,78 וכו'), סדרה 80, סדרה 100 הישנה או 105 החדשה. נמשיך ונעבור על היבשות השונות ... אירופה, מרצדס G
או האופציה השפויה יותר לנדרובר דיסקברי או דיפנדר. אז היינו באמריקה, אסיה ואירופה ... באפריקה ואוסטרליה אין יצרנים עצמאיים ומקוריים, אבל לנו בארץ יש את הסופה
. אני חושב שהייתי יכול להמשיך ולכתוב עוד הרבה ... הרכב האידיאלי? אין דבר כזה. אפילו לא לאותו האדם. אדי

היה לי בליזר אמריקאי ישן ,מאוד לא

הייתי מרוצה ממנו לא מהביצועים ולא מהנוחות ולא מהתקלות לאחרונה אני נוסע בגרוטאה קוראנית ואני מרוצה מאוד

BIG CHEVY

New member
יש מקרים חריגים..

אני מאוד נהנה מהבליזר מפנק ענק.. וחייה רעה פה ושם תקלות ולא יותר מזה

תנסה לברר למה האמריקאים העשירים

מעדיפים רכב אירופאי או יפני. רק בגלל תקלות רבות ברכב אמריקאי לעומת האחרים הרכב האמריקאי לא אמין כלל לעומת האחרים צהל קונה את ההאמר בעיקר בגלל שהוא לא עולה כסף אלא על חשבון הסיוע.

למעלה