הוידוי שלי...

אוהבתת

New member
הוידוי שלי...

שבת שלום.. קודם כל... וידויים מהלב.. אני רוצה עצה... אני לא יודעת מאיפה להתחיל שוב.. וכבר אין לי כוח להקליד..... אבל אני רוצה לשתף אתכם.... מה אני אמורה לעשות... הכללים של המשחק די ברורים היום.. המשחק.. של בינו לבינה.. המשחק שאין לו גיל... של ה"לא" שהוא בעצם "כן".. ולהיפך אני רוצה מאוד מישהו ... אני לא מחביאה זאת ולו לרגע... אולי כאן מתחילה הטעות שלי....אולי אני אמורה ללמוד את המשחק.. אולי צריכה לשחק אותו.. למה אי אפשר פשוט לאהוב.. בלי כללים..? למה אי אפשר אף פעם לדעת מה גברים אוהבים...? למה לי לנתח מצבים.. מה נכון.. מה לא נכון... ולמה בכלל? אני רוצה אותו.. הוא מראה סימנים של.. סבבה אין לי בעיה שתרצי אותי... חחח.. מצחיק ועצוב.. אין לו בעיה שארצה אותו... וכאן זה מתחיל.. אולי אני המובן? אולי המוכן? מה עליי לעשות..? להתאפק.. קצת קשה לי.. כי אני באמת רוצה אותו.. אבל יש גבולות... אני אישה .. עם כבוד עצמי.. עם רצונות.. אישה די מחוזרת.. למה!?למה?! ועוד למה??? מה אני עושה.. מה נכון לעשות... ואיך לדעתכם עליי להתנהג.. גם אם זה כולל להתרחק! תודה מראש.. זו שאוהבתת..

אורצוש

New member
אוהבת אהובה../images/Emo23.gif

תסבירי יותר טוב ממי..מה שכתבת נגע בי אבל לא כ"כ הבנתי מה קורה ת'כלס.

JudyWn

New member
אוהבת לאהוב ../images/Emo23.gif

כולם אומרים שהם לא אוהבים לשחק משחקים, אבל ברגע שזה מגיע לרגע האמת... כולם חוזרים להיות ילדים בגן. פגשתי פעם אחת מישהו שלא שיחק איתי משחקים והראה לי שהוא רוצה אותי. אנחנו שנה ביחד. עוד יגיע הבחור המתאים שיאהב אותך וירצה להיות איתך ויראה לך את זה בלי לשחק משחקי מחשבה
וכל מיני כאלה.

למעלה