הוידוי שלי....

shoniron

New member
הוידוי שלי....

היי חברים, אני חדש כאן ורציתי לומר כמה אני נהנה מכל רגע למרות שאני פחות או יותר יודע מה קרה בעונה השלישית. אין לכם מושג איך אני ממורמר בגלל עוגמת הנפש שערץ 3 גרם לכולנו אחרי שהרגיל אותנו לדמויות המדהימות של הסדרה. וגם אם הייתי סטרייט הייתי אומר אותו דבר כי זו הסדרה היחידה בעולם שלא הורדתי ממנה את העיניים אפילו לשנייה!, למרות שיש לי מחשב אני לא רוצה להוריד את הסדרה ולראות אותה באיכות של תחת כי היא ראויה ליותר מזה, נכון?. אני ממש סובל ולמרות שכתבתי מספר מכתבים לערוץ 3 או שלא קיבלתי תגובה (מעניין למה...) או שקיבלתי תגובה לקונית שממש גרמה לי לדמעות. אני לא מתכוון לעבור ללווין רק בגלל זה גם כי אני גר עם הוריי וגם כי זה ייראה קצת מוזר אם אני אומר להם לעבור כי יש "סדרה על הומואים"....וחוץ מזה אני לא מוותר על יצפאן. מה שאני מנסה לומר זה שהאשמה היא גם שלנו שלא החתמנו עצומות וישבנו לערוץ 3 על הווריד עד שיתעלו על עצמם ויחזירו לנו את הסדרה. זו לא אשמתנו שקרה הסכסוך בינהם לוורנר, וכל זמן שאני מתקתק להם תשלום מדי חודש כך הם היו צריכים לתקתק לנו את הסדרה. או לחילופין הם היו צריכים לקזז את התכניות של וורנר מהחשבונית שלנו, לא ככה? אני פשוט מדבר בשפה שלהם זה הכל. קרה לכם שנכנסתם למכולת לקנות חלב והמוכר אמר לכם שהוא בסכסוך עם תנובה ולא יהיה לו יותר חלב שלהם?,ידעתי שלא... זה קורה רק בערוץ 3 שקנה לו זמן שאול עם דניאלה (או מיכאלה"?), אני מחכה שהחוזה של יצפאן יפוג בסוף השנה ולעבור בשמחה וששון ללווין, דרך אגב לא מספיק שערוץ 3 גורם לנו צער הוא גם שידר את הסדרה לאחרונה החל מהעונה השנייה...אבל אין לי טענות כי ככה חינכנו אותם. מה דעתכם?

freedom2

New member
קודם כל אני שמחה שסוף סוף

יש בחור בפורום הבננות הזה....כולן פה בנות, אז ברוכה הבאה.. רשמת שקיבלת מהם תגובה, מה הם רשמו לך בדיוק? לפי דעתי לא יעזור כלום - עצומות ומכתבים , אל תשכח שגם את סקס והעיר, חברים וסופרנוס הם לא קנו- למרות שהסדרות הצליחו מאד בעבר בערוץ 3. וגם אל הסדרות האלה התרגלנו והם קטעו לנו את הצפיה באמצע...מזל שערוץ 2 שידר או משדר אותם. לפי דעתי הוט עכשו סגורים על יצירות ישראליות וכל החרטא, סדרות וסרטים ישראלים ואני בטוחה שהם קיבלו הרבה פניות ובקשות כמו שלך לגבי הכי גאים. גם לי קשה לעזוב את הוט בגלל יצפאן בעיקר ופינס ות'אמת - לפי דעתי ממש אין מה לראות ביס, כל הסופשבוע הייתי בבית שיש בו יס והתחרפנתי לגמרי מסדרות הרדודות והבלונדיניות כגון -הסידרה על פריס הילטון וחברתה ניקול או הסידרה המצוירת של פמלה. what the fuck? בקיצור אם ערוץ 3 היו מחזירים את הכי גאים זה היה מושלם כי אפילו למיכאלה אפשר להתרגל...

shoniron

New member
אני לעולם לא אצפה במיכאלה גם אם זה.

יהיה הדבר האחרון עלי אדמות. להלן התכניות שאני רואה בערוץ 3 : יצפאן, גיא פינס,וזהו בעצם... עכשיו אתם מבינים על מה אנחנו משלמים 200 ש"ח? להלן מה שראיתי בימים הטובים בערוץ 3: אי אר, הכי גאים, בנות גילמור, משמרת שלישית, סמולוויל, בקיצור לא היה לי רגע פנאי...ועכשיו יש לי המון, מישהו צריך בייבי סיטר?...

freedom2

New member
או ...בנות גילמור

אני מתגעגעת ללורליי (האמא) ה ה ו ר ס ת!!! אחלה סידרה

למעלה