הוידוי שלי

הוידוי שלי

עוד שנה עברה. הרבה עברות עשיתי, אבל אחד מאפיל על כולם... שנה שהתילה עמוק בארון בור ואפל, המשיכה במקבלתו המשקרת- הפלורליזם המוחלט. כמעט יצאתי מהארון. בחודשים האחרונים שוב עלו בי תהיות ישנות על כמה ראוי להאמין בטובתן של נטיותי הטבעיות. כמעט התחלתי שוב להתכחש לנטייה, אבל תמיד הוא שם כדי להזכיר לי. אחד מהמחלקה, ממגורשי הגוש. אדם מדהים עם שתיקות מופלאות. עיניו- תהומות של יופי. צדודיתו- תמצית כל החלומות. היום הוא אמר לי בשמירה שיש לו מישהי, שאם היא לא תרצה להתחתן איתו הוא לא ירצה להתחתן. נקרעתי.תכלה שנה וקללותיה.

likud1

New member
../images/Emo24.gif שיהיה לך רק טוב השנה בע"ה...

תחל שנה וברכותיה...

../images/Emo201.gifוידוי מקסים

הזדהתי מאוד להתאהב בסטרייט ועוד עם אחד שאיתך במחלקה זה קשה , מניסיון. אני התאהבתי בחבר מהישיבה וגם יצאנו לקורס מכי"ם ביחד. זה היה קשה בטרוף הוא גם היה האדם הראשון שסיפרתי לו, פשוט הוא גם היה החבר הכי טוב שלי מאז שסיפרתי הקשר בינינו ידע עליות ומורדות, בעיקר מורדות.... היום הוא נשוי + אפילו אחרי כל הזמן שעבר ואפילו שנסעתי רחוק רחוק בשביל להשתחרר ממנו, זה עדיין שם איפה שהוא.
טוב.מה זאת הנוסטלגיה הזו, כנראה בהשפעת יום כיפור אני מאחל לך המון אושר, שתמצא אהבה אמיתית ואת שביל הזהב בין הרצונות, הנטיות, הערכים והחלומות. נ.ב החלטה אמיצה לצאת למכי"ם. גם אני העדפתי ככה ולא לחזור לישיבה הרגשתי שהישיבה כבר לא המקום שלי וויתרתי על התענוג לראות את החבר'ה מתחתנים לאט לאט. אז יצאתי גם לקצינים. רק אור וטוב.
גמר חתימה טובה לך ולכוווווווללללללם אמן אינשאללה

סבבב

New member
כמוך כמונו...

כמונו, אלה שלא ממש סגורים על עצמם, המבולבלים, המתוסבכים - הנעים על הציר שבין השלמה מלאה עם הנטייה לבין הדחקה מלאה שלה. הנעים על הציר שבין הרצון להיות דתי ושותף מלא בחברה הדתית לבין שבירת הכלים על שלל משמעויותיה. לפעמים רוצים כך ולפעמים אחרת. זה לא קל, זה מבלבל ומתוסבך. אלה הם חיינו - ההומואים הדתיים. כל שיש לנו הוא לדבר ישירות עם אבינו שבשמים ביום הדין ולבקש שיעזור לנו להגיע להחלטות החשובות ולהיות שלמים איתן - יהיו אשר יהיו... גמר חתימה טובה. נ.ב. - מתי אתה משתחרר?

בתשובה לשאלתך

חתמתי ויתור על ההסדר, ואני יוצא לקורס מכים... יש עוד הרבה זמן!

סבבב

New member
שיהיה בשעה טובה ובהצלחה...

ידעתי שתעשה את הצעד הנכון... אני מריח קצין לעתיד...

למעלה