הוידאו צ'אט עם דנה :)

הוידאו צ'אט עם דנה :)

אז ככה- אני, הדר 1992, אורי, עדן וקרלו (ועודד גולשת סמויה חח ) הלכנו היום לוידאו צ'אט עם דנה :) אז כשהיא נכנסה ראינו אותה ואחר כך קרלו עלה לשידור והוא שאל אותה שאלות מפגרות
כמו- איך עם קובי? XD ואז הוא אמר לא שאנחנו מפורום הפיג'מות בתפוז והיא מחאה לנו כפיים XD ואז כולנו צרחנו ברקע ומחאנו כפיים
חחח ואז ראינו את מירב פלדמן. ואז הלכתי אז אני לא יודעת מה קרה אחר כך P: אבל היה נחמד ביותר :)

דנה סנובית!

היא באה. אנחנו: היי דנה דנה: היי [ממשיכה ללכת] אנחנו: אנחנו מפורום הפיג'מות בתפוז דנה: אה זה אתם? [נכנסת] דנה יוצאת. דנה: בייייייייייייייייי אנחנו: אפשר להצטלם איתך? דנה: כן.. [בלית ברירה
] [מצטלמת איתנו] דנה: אני פשוט נורא ממהרת אז ביי כעבור חצי שעה בסנטר: אנחנו: היי דנה: [בסנוביות]: היי [ממשיכה ללכת] ממש ממהרת

חחחח.. ../images/Emo6.gif אהה ואורי..

היא אמרה שהיא תיכנס לפורום אז לא לכלך
היי דנה מה קורה?? XD

לא נורא, היא תחייה עם זה :)

אולי זה היה שונה אם היא היתה נחמדה יותר כמו השלישייה [:

שירי116

New member
../images/Emo28.gifכעע..

חוץ מזה, אנשים שעובדים בזה צריכים לדעת להתמודד עם ביקורות D= השלישיה בכל מקרה ממש נחמדים נכון?

edens 114412

New member
אורי ממש צודק!!../images/Emo11.gif

היא הייתה ממש סנובית היא לא התייחסה אלינו בכלל זה היה ממש מגעיל לפי דעתי, אבל בסך הכל כשחושבים על זה בזכותנו הצופים היא מפורסמת היא צריכה להיות קצת יותר נחמדה לילדים ומעריצים וכל מיני אנשים ולהודות להם....אבל שתמשיך ככה בסוף לא יהיו לה צופים ולא מעריצים

נכון! עשינו מאמץ כדי להגיע והיא לא שמה עלינו!

אני באתי עם חום =.= הדר באה מרחוק, ואורי עבר 2 מטר שלמים מהבית ספר שלו עד לשם, ברגל! (
)

למעלה