הוידאו הכי גרוע?

p i n g o

New member
הוידאו הכי גרוע?

היום בבוקר צפיתי לי לתומי ב-Top 10 של הקליפים הכי גרועים, שהיה ב-MTV. ובמקום חמישי היה את הקליפ של I Should Be So Lucky!
מיותר לציין שהיו קליפים יותר גרועים במקומות יותר נמוכים, כמו למשל הקליפ המזעזע של Lionel Richie - Hello. בעעע
אז מה דעתכם? הקליפ של ISBSL באמת היה *עד כדי כך* גרוע, או שסתם מישהו ב-MTV רצה להראות את הקליפ של זה?

תראה....

יש אנשים שחושבים שאיך שקיילי נראתה פעם זה דבר מזעזע ובגלל זה מלטים שהמוזיקה שלה והלקפים שלה לא ...אמממ מצויינים במיוחד אני חושבת שהיא הייתה חמודה...... תראה ISBL חמוד מאוד!! לא הייתי מכתירה אותו לקליפ מצויין אבל לא לקליפ גרוע....

אפרת ר

New member
הם פשוט שכחו את הקליפ של...

made in Heaven הוא הרבה יותר גרוע...או ISBSL האוסטרלי.... אני חושבת שהרגיל דווקא נורא חמוד...

p i n g o

New member
איזה אוסטרלי??

אני מכיר רק את הגרסה הרגילה ואת הגרסה של TOTP - זאת שהיא נוסעת במכונית ברחבי סידני... רגע, סידני זה באוסטרליה :-| אז אם לגרסה הזאת את מתכוונת, לדעתי היא לא יותר גרועה מהגרסה הרגילה, אבל שתיהן לא משהו. מצד שני, יכול להיות שבאותה התקופה זה היה נחשב לקליפ רגיל, כולם אז היו מוזרים. בכל מקרה, את ויניר יכולים לשפוט יותר טוב (למרות שלא היה אז MTV וכל זה...)

למעלה