הוטרדתי מינית

G4rfi3ld

New member
הוטרדתי מינית

אסף שאל אותי אם "אני רוצה לראות מה זה פאלי"... אני זקוק לתמיכה הנפשית שלכם ברגע קשה זה

G4rfi3ld

New member
יום שלישי בלילה ברדיו

ב-1 בלילה, אחרי התכנית של מארקי Fאנק, נשדר סט של פאקו-טק. מומלץ בחום

gilgamesh

New member
אני מוכן לתמוך בך

בוא נקבע לשעה 01:00, מאחורי הרדיו, תקבל כמה תמיכה שאתה רק רוצה

G4rfi3ld

New member
חיחיחי, חיחיחיחי

חיחיחיחי טוב, ננצל את ההזדמנות שהרגע ההומו-אירוטי הזה נתן ונדבר קצת על iCast: התכנית שלי כבר עברה את ה-2300 האזנות. לא מובן לי איך בדיוק (פרט ל-500 בערך האזנות שלי ושל אסף ול-1000 הורדות של הראיון עם המתופף של המלווינס), אבל מה לי כי אלין? גם האירוחים מתקדמים יפה, חוגגים 1500. קנטה ברזיל כבר במקום ה-30 ועושה רושם שזה עניין של זמן עד ששלי תגיע ל-20 הגדולים, סחטיין! גם גטו מתקדמת לאט-לאט ובטוח. התכנית רגאיי החדשה של מירב נכנסה ל-100 הגדולים מהר מאוד ועם ארבעה פרקים בלבד, סחטיין גם לך! כמה מהתוכניות שלנו נמצאות ב"חדשים" וב"מומלצים". לצערי, שאר התוכניות נמצאות בקיפאון מסוים - כדאי לשדרנים להעלות בעצמם תוכניות, להוסיף פלייליסטים ולפרסם. למי שאין עדיין עמוד באייקאסט, כדאי שיהיה! זה גזעי ומגניב! עד כאן מחדר החדשות של iCast הר הצופים.

G4rfi3ld

New member
תודה שלי

בנתיים את כבר במקום 27...האם את מסתערת על עשרת הגדולים? האם מלחמת אחים בפנינו? האם שאר שדרני הרדיו יקחו דוגמא משלי, שהיא אלילה בתחומה? האם אסף יעשה בי את זממו? רק הזמן יתן לנו תשובות לשאלות מסקרנות אלו.

שלי לא אלילה בכלום

כי עודלא הצחלתי להבין איך להעלות את התכניות למיספייס. אני צריכה הדרכה למתקשים במיוחד.

G4rfi3ld

New member
להפך, עוד יותר אלילה

הצלחת להגיע למספר האזנות שכזה גם בלי טריקים במייספייס, אז בכלל מגיע לך כבוד. תשלחי לי מייל עם הבעיה ואנסה לעזור לך

למעלה