הוחלף הסקר...

הוחלף הסקר...

הסקר הקודם נגמר בתיקו בין המעשן ליוג'ין טומס... זה מעניין בהחלט.. ועכשיו, סקר אנשי הפורום. למי מגיע פרס. ואני מבקשת לא להצביע כל אחד למען עצמו...!!! תיהיו אובייקטיבים..

orityemini

New member
איזה יופי של סקר!!! ../images/Emo6.gif

אף פעם לא הייתי חלק מסקר כלשהו! :) כל הכבוד על הרעיון!

לגלות לך משהו?

את גם היית ההשראה לסקר.. ראיתי שוב איזה שרשור לא במקום שלך וחשבתי שבאמת מגיע לך פרס ואז אמרתי לעצמי למה לא לעשות מזה סקר

E V Tooms

New member
הרעיון נהדר, עינת..

אבל הבחירה קשה, הוי כל כך קשה. יותר מדי אנשים נפלאים באותו המקום. I'll think about it.

E V Tooms

New member
החלטתי ש..

בלתי אפשרי להחליט מי ראוי לפרס - כולם (מלבדי, אולי) ראויים לאחד. Well done, all!

1Shir

New member
הצניעות שלך יותר מדי מוגזמת ../images/Emo4.gif

ואני מסכימה שיש בעייתיות בסקר הזה, אני באופן אישי חשה לא לגמרי בנוח לענות עליו. הוא אמנם אמור להיות ענייני ואני מתכוונת להתייחס אליו כך, אבל עדיין קיימת מעין תחושה בלתי נמנעת של בחירה בין חברים... שזו כבר בחירה שאני בחיים לא אעשה!

אוי לא..

מה פתאום... זה לא בחירה בין חברים... הבחירה פה היא מי הכי מצליח בעבודתו. הסקר הזה לא מוריד ולו קצת מערכו של מישהו פה... הכל נעשה בהומור.

Gilliana

New member
בזה אני חייבת להסכים איתך

יש אכן תחושה כזאת - וזאת גם בחירה שאני בחיים לא אעשה, אבל ניסיתי לא להתייחס לזה באופן אישי אלא עניינית כמו שאת אומרת (למרות שזה מאד מאד קשה).

טומס יקירי אין לך מה לדאוג...

מכיוון שמנהלת הפורום היא מכרה טובה שלי , נגנבה שמועה לאוזניי כי כולם יקבלו פרס בסופו של דבר... אולי זה ייקח קצת זמן, אולי זה לא יהיה פרס שווה אבל בסוף יהיה פרס לכווווווולם.

orityemini

New member
הבחירה אכן קשה...

ןלכן גם אני עוד לא הצלחתי לבחור...
כולם כל כך טובים ומוצלחים שזה הסקר הכי קשה שיצא לי לענות עליו עד כה.

Gilliana

New member
גם AXN מספקים לך השראה? ../images/Emo12.gif

אני מקווה שזה רק בזכות A TEAM

אמממ לענות לך?

סתם.. בעקרון גם ככה אתה מוביל אז בנתיים אתה לא צריך לשכב עם אף אחד.. אבל!!! שוחד למנהלת תמיד מתקבל בברכה..

למעלה