הוחזרתי

ronylew

New member
הוחזרתי ../images/Emo42.gif

היי בנות לאחר 3 טיפולים של הזרעות ו-2 IVF החזירו לי היום שני עוברים ששרדו מתוך הששה, אני מאוד מקווה שהפעם זה יהיה הפעם האחרונה אני רוצה להיות אופטימית אבל קצת קשה לי אני כבר רואה את עצמי שוב חוזרת ל"הזריק" מה גם שהטיפול הזה שעברתי לקראת ההחזרה היה מתיש לחלוטין אני ובעלי הגענו למסקנה שהם גרמו לי לשריטה די רצינית אז זהו עכשיו נותרו 14 ימי המתנה ,אז שיהיה בהצלחה תחזיקו לי אצבעות רוני

נטאשה

New member
רוני - מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo141.gif

ומקוה מאוד מאוד שלא תצטרכי לחזור על הטיפול ושנשמע ממך רק בשורות טובות תוך 14 יום מחכה איתך בשקט בשקט דלית

פפושקי

New member
מוסיפה גם את האצבעות שלי../images/Emo45.gif

בהצלחה ושהארבעה עשר יום יעברו מהר!

תחזיקי מעמד../images/Emo39.gif

רוני יקרה, תחזיקי מעמד. שארבע עשרה הימים יחלפו במהירות שיא ויביאו איתם את האושר הגדול! המון המון בהצלחה!

לי חן

New member
רוני

תחזיקי מעמד את השבועיים האלה... שיהיה לך המון
לי חן

מיליקי

New member
רוני, תחזיקי מעמד ואל תתיאשי!../images/Emo39.gif

תנצלי את הזמן לנוח, ועוד שבועיים - חיובי !

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני מחזיקה חזק חזק, ומקווה שבאמת תהיה הפעם האחרונה, וכן תהיי אופטימית... מאחלת לך
מכל ה-
ד.

mala

New member
14 יום ../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

שלום חנוך שר "14 יום זה נצח שנמשך שבועיים" אתן חושבות שהוא עבר טיפולי פוריות ... הלוואי ויתקצר לך הנצח . תמיד ההמתנה משגעת - אני מוצאת שבתקופות ההמתנה אני הולכת לישון מוקדם שיעבור מהר היום ובסוף זה מגיע . מקווה מאד - נדמה לי שעברת מספיק... הלוואי וחוק השילוש יוכיח עצמו הפעם . הלוואי , אני אתפלל בשבילך , תיהיי אופטימית וגם אם לפעמים לא בפורום הזה יש אופטימיות שמספיקה לכולנו גם ברגעים הקשים. בשביל זה הוא נוצר , לא?

ronylew

New member
היי בנות תודה לכולכן

אומנם שכחתי לציין שאלו היו עוברים מוקפאים שהוחזרו אבל נקווה לטוב ולכולן תודה מכל הלב על התמיכה רוני

זוליק

New member
בהצלחה ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

מחזיקה לך
הלוואי שהימים יחלפו במהרה ושנשמע בשורות טובות

למעלה