הווירטואליה שלי...

פרסאוס

New member
הווירטואליה שלי...

איך כמעט ולא האמנתי... נגיעה בלי מגע, יופי בלי מבט. ארוכה כל כך נראתה הדרך, וקצרה למטי מעט. הלכתי כבר בה לא פעם, בין שביליה המתפתלים... אור שראיתי בדרך... והיא ללא מילים. תלי מבוכה נעלמו... כלא היו. לא אדע למה קסמה לי דרך העיוורים... יפתה לי מכל נופי המוכרים. אלך מחייך כסומא אל האור, תמיד מתרגש, מאושר שיכור.

באתי לעולם........./images/Emo39.gif

באתי לעולם כדי לאהוב אותך לאהוב אותך ולרצות בך. להיות זקוקה לך, להרגיש אותך, לנגוע בך, להיות איתך. אני אוהבת אותך בבוקר, באמצע היום, אני אוהבת את הישן והחדש, את אור השמש והצל, את החמימות והצינה הן זה רק משום שאני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך כי חיפשתי את המשמעויות האמיתיות של אהבה שלא הכרתי עד אשר מצאתי אותן בך את הדברים האלה למדתי דרכך ובגללך..... אני פשוט- אוהבת אותך
נ.ב לקרוא כל אות ראשונה בשיר שלך??!!לא הבנתי....אני-
ועוד מאוהבת.....

אנחנו מפריעים?????? ../images/Emo6.gif

אתם רוצים שנעבור למטבח או משהו כזה?? רק תגידו, נשמות שלי!
איזה כיף לקרוא כאלה דברים על הבוקר.. ככה בדיוק בצד של הפיכסה של דינהמיטינו.. ששני השירים היפיפיים האלה ישדרו אליה המון חום ואהבה.. גם ממני קצת

עיניים

New member
../images/Emo141.gif ובלהט האהבה,,,,,

אל תכחי, פרח, לשים לב לפרטים הקטנים, שהם לפעמים הדברים הגדולים,,, "אני אוהב אותך, ליאת" הוא צועק לך מכל שורה, וכל השיר שלו צועק זאת,,,, לכל אות במשפט הנ"ל הוא חיבר שורה. אין צורך אפילו בזכוכית מגדלת, פרח, רק תסתכלי תתענגי ותמשיכי להיות מאוהבת,,

אש לי

New member
ווווווווווווווואאאאאוווווווווווו../images/Emo23.gif

ווואוווו ווואווווו אוווווואוווו ללא מילים. טוב נו רק שניים:) שיהיה לכם המשך מטריף אשכרה עוד רגע מזילה דימעה משימחה אוהבת אותך פרח ניפלא. אפילו אותו על בחירה שכזו

אורמור

New member
איזה כיף לקרא אתכם-לראות לכם ת´../images/Emo23.gif

לחבק לכם מהצד לשמוח לכם מהאמצע להביט לכם ממול ולאחל לכם את כל הטוב שיש את כל הטוב שלכם מגיע שתחממו ביחד את ה-
שתשכחו מכל כאב שתפסעו ביחד אל ה
שתתרפדו במלא´ן
שתעסקו הרבה ב
ו
שתגעו ב
ותהיו מאושרים !!!!!! מה עוד? אהההה..אם נחוצה לכם סבתא.. יש אחת שתאמץ אתכם.. יאללה להמשיך ת´סרנדות סליחה שהפסקתי לרגע.. אור מתמוגגת לכם

אהבה וירטואלית אמיתית

כל כך יפה. איך שאתה אוהב אותה בין המילים והשורות. אפילו שזו רק וירטואליה, הרי שאהבה וירטואלית רחוקה שכזו מכניסה המון אושר בחיינו - הרבה מעל למצופה.

אהה עכשיו הבנתי !!!!!

(איזה מזל שאשלי ועיניים כתבו את מה שהן כתבו ואז הבנתי) וואאאאאווו אין אין אין כמו אהבה וירטואלית. איזה יופי. שמחה כל כך שמחה עבור שניכם נשיקות, הילה.

האלי

New member
וואוווווו

לא יודע מי זו ליאת, אבל אם הייתי יודע הייתי ממליץ לה לקחת אותך במשרה מלאה לשיר לה סרנדות תחת החלון... שלך, האלי.

galgalit

New member
אהבה וירטואלית חזקה לפעמים יותר

מאהבה אמיתית כי אנחנו צובעים אותה בהמון פנטזיות ומאווי לב... היו לי כמה כאלה, אהבות וירטואליות. אבל עכשיו, שבעתי, רוצה אהבה אמיתית

לפ חוש הריח שלי. מאיפה שאני נמצא

עלייך אני סומך ב 100%. דניאל, מקרקעית של הים, מאחל לכם ים של אינטימיות.

למעלה